Αν οι Σκορπιοί κυβερνούσαν…

Δεν θα υπήρχε καμιά αντιπολίτευση, πιστέψτε με. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει…

Αν οι Σκορπιοί κυβερνούσαν…

by Stazomeli

Επίσης θα είχαμε ένα κράτος οργανωμένο τόσο καλά σε οικονομικά ζητήματα, που δε θα χρειαζόμασταν ούτε δάνεια, ούτε ΔΝΤ, ούτε τίποτα. Οι Σκορπιοί είναι άσσοι σε τέτοια θέματα και φυσικά είναι παίκτες που μισούν το ρίσκο. Επομένως μιλάμε για οικονομικούς διαχειριστές που θα ζήλευαν πολλά κράτη.

Έπειτα, θα είχαμε μια εξαιρετική Παρακολούθηση. Σκορπιός να κυβερνάει και να μην ξέρει τι του γίνεται? Αδύνατον! Θα ξέρει και πότε πάτε να πλύνετε τα χέρια σας. Θα ήταν όμως για τη δική σας ασφάλεια. Και πιστέψτε με, αν θέλει να είστε ασφαλής, θα είστε. Σκορπιός είναι αυτός! Τι τις έχει τις λόξες?

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το καθεστώς θα ήταν σκληρό, αλλά δίκαιο και σωφρονιστικό. Σωφρονιστικό είπα και θυμήθηκα: Εάν κάνετε κάποιο λάθος, οι καλοί άρχοντες θα… φροντίσουν να μάθετε να μην το ξανακάνετε. Και θα φροντίσουν γι αυτό με τρόπο βασανιστικά επαναληπτικό. Θα σας κάνουν δώρο μια ταμπέλα που να γράφει ‘’ L'état, c'est moi.!’’ “’το κράτος είμαι εγώ!’’.

Αν όλα αυτά σας ακούγονται κάπως, σκεφτείτε ότι οι Σκορπιοί, πιστοί σε ιδανικά, θα φρόντιζαν σε στιγμές δύσκολες να προστατεύσουν τους πολίτες τους, σηκώνοντας πρώτοι τη σημαία των ύψιστων ιδανικών και προτάσσοντας το δικό τους σώμα για να προστατευτούν οι υπόλοιποι.

Όχι κι άσχημα, έτσι?

Για να έχετε συνεχόμενη ενημέρωση στα καινούργια αστρολογικά άρθρα της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Astrology πατώντας ΕΔΩ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved