AstroQuiz: Η Ντέμη, το «κολασμένο σεξ» και η… σκληρή πραγματικότητα

Διάβασε την ιστορία και προσπάθησε να βρείς την σωστή απάντηση!

AstroQuiz: Η Ντέμη, το «κολασμένο σεξ» και η… σκληρή πραγματικότητα

Η Ντέμη -ή πιο σωστά ο ένας εαυτός της- ήταν ένα ευαίσθητο κορίτσι που είχε την τάση να υποτιμά τις δυνατότητές της κι αυτό ήταν που την κρατούσε σε «χαμηλές πτήσεις», τόσο στα προσωπικά της, όσο και στην δουλειά της. Υπήρχαν εξ άλλου κι ένα σωρό οικογενειακές υποχρεώσεις που δεν την άφηναν να ονειρευθεί ένα καλύτερο μέλλον για την ίδια. Ένας αστρολόγος της είχε πει κάποτε ότι ο Κρόνος έφερε την ευθύνη για αυτό, μα κι ότι κάποια στιγμή τα πράγματα θα άλλαζαν.

Η μόνη της παρηγοριά ήταν ο χορός και το καλό σεξ και σε αυτό ακριβώς το σημείο εμφανίζεται επί σκηνής ο… άλλος εαυτός της, που ξεχείλιζε από ερωτισμό και μυστικοπάθεια. Οι φίλοι της στο FB ήταν «αόρατοι» για τους άλλους και το ίδιο αόρατες ήταν κι οι εφήμερες σχέσεις της. Στα μάτια των άλλων ήταν ένα χαριτωμένο κορίτσι «της διπλανής πόρτας» κι η αλήθεια είναι πως αυτός ο ρόλος την βόλευε μια χαρά, όταν ήθελε να «ξεσαλώσει».

Κι αυτό το Σάββατο ήταν μια ακόμη τέτοια μέρα.

Παρ' ότι ήξερε πως όταν πίνει, χάνει εντελώς τον έλεγχο, «κάτι» την ωθούσε να υπερβεί τις επιφυλάξεις της και το ένα ποτήρι άδειαζε μετά το άλλο. Στο τέταρτο κονιάκ ήδη δεν ήξερε πού πατάει και πού βρίσκεται. Ο Κρόνος, που την «συνόδευε» συνήθως, εξαφανίστηκε από την σκηνή κι εκείνη άρχισε να χορεύει πάνω στα σύννεφα κι ας πατούσε στη γη.

Ξύπνησε το άλλο πρωί, με χορτασμένες τις αισθήσεις της. Έκανε έρωτα όλη την νύχτα, έναν έρωτα πανδαμάτορα, που είχε διαπεράσει την ύπαρξή της απ’ άκρη σ’ άκρη. Αυτό τουλάχιστον ονειρεύθηκε…

Τα μάτια της περιπλανήθηκαν στον διάκοσμο του δωματίου της και παντού έβλεπε παραστάσεις από Ρωμαϊκό όργιο, μα οι φωνές από τον δρόμο την έβγαλαν απότομα από το όνειρο. «Ο παλιατζής… Όλα τα παλιά αγοράζω»

Τι ζώδιο είναι η Ντέμη;

Απάντησέ μας παρακάτω



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved