AstroQuiz: Πώς δάγκωσε τη λαμαρίνα ο Τζόνι με τη νεαρή Πέρσα;

Διάβασε την ιστορία και προσπάθησε να βρείς την σωστή απάντηση!

AstroQuiz: Πώς δάγκωσε τη λαμαρίνα ο Τζόνι με τη νεαρή Πέρσα;

Ο Τζόνι δυνάμωσε τη μουσική, έβαλε ακόμη μια βότκα, έγειρε στον καναπέ κι αφέθηκε στις σκέψεις του. Ποιες σκέψεις δηλαδή, η μορφή της Πέρσας ήταν που είχε πλημμυρίσει το μυαλό του εδώ και μέρες και δεν έφευγε με τίποτα. Όπου κι αν κοιτούσε, ό,τι κι αν έβλεπε, η Πέρσα ήταν παρούσα.

Την είχε πρωτογνωρίσει στη δουλειά του, όταν τον είχε επισκεφθεί για να συζητήσουν κάποια θέματά της. Ο Τζόνι ήταν ένας αρκετά γοητευτικός ψυχολόγος και είχε τον τρόπο του με τις γυναίκες. Η καλλιέργειά του μάλιστα και οι «προχωρημένες» αντιλήψεις του σε πολλά ζητήματα φαίνεται πως ήταν ένα ισχυρό αφροδισιακό για εκείνες, όμως λόγω της ιδιότητάς του, έβλεπε τον έρωτα αποστασιοποιημένα, ως το αποτέλεσμα μιας αλληλουχίας παιδικών βιωμάτων και ορμονικών εκκρίσεων. Κάθε ζήτημα της καρδιάς είχε την ερμηνεία του. Επιπλέον, ήταν από χαρακτήρα ένας cool εγκεφαλικός τύπος, που δεν την «πάταγε» με άσκοπους συναισθηματισμούς.

Τώρα όμως είχε «τσιμπηθεί» άγρια και άντε να το εξηγήσει… Η Πέρσα ήταν κατά πολύ μικρότερή του και είχε μια φυσική αθωότητα που τον τρέλαινε.. Α πα πα, λες κι είχε μπει ο διάβολος μέσα του!

Θυμήθηκε τη μάνα του, τα όνειρά του, όταν ήταν παιδί και φυσικά την κυρία Εύα, μια γειτόνισσα φίλη της μητέρας του, που όταν εκείνος ήταν πια 18 χρονών, μια μέρα του είχε δείξει τα εσώρουχά της, προκαλώντας τον να τα εξερευνήσει. Ευτυχώς, είχε διαβάσει έγκαιρα την τρίτομη Σεξουαλική εγκυκλοπαίδεια και ήξερε τι πρέπει να κάνει.

Την άρχισε στις θεωρίες, ξεσηκώνοντας 2-3 περιπτώσεις με την «κυρία Φ» και την «κυρία Ζ» και μετά από μισή ώρα η κυρία Εύα έκλαιγε με αναφιλητά στον καναπέ της. Την «έστειλε» κανονικά και αυτή ήταν και η πρώτη άτυπη συνεδρία του.

Τώρα όμως ήταν εκείνος που χρειαζόταν ψυχαναλυτή. Διαφορετικά, μόνο η αγκαλιά της θα μπορούσε να τον θεραπεύσει.

Τι ζώδιο είναι ο Τζόνι;

Απάντησέ μας παρακάτω



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved