AstroQuiz: Ο... σκοπός της Τόνιας αγιάζει τα μέσα

Διάβασε την ιστορία και προσπάθησε να βρείς την σωστή απάντηση!

AstroQuiz: Ο... σκοπός της Τόνιας αγιάζει τα μέσα

Μετά από μια διήμερη κραιπάλη με ασυμμάζευτες ερωτοτροπίες και μπόλικη σαμπάνια, η Τόνια έπρεπε να επανέλθει άμεσα στον πραγματικό κόσμο της εργασίας και των καθηκόντων της. Κι έκανε κι ένα ψοφόκρυο έξω…

Αστεράτα σου μπήκε ο νέος χρόνος κουκλίτσα μου, σκέφτηκε μεγαλόφωνα, άντε τώρα όμως να πηδήξεις τα άλλα παλούκια που σε περιμένουν. Και ήρθε προς επίρρωση η κοφτή φωνή του προϊσταμένου της στο τηλέφωνο, οκτώμισι η ώρα το πρωί: «Σε θέλω επειγόντως στο γραφείο, έρχονται οι επενδυτές»!

Ένας αναστεναγμός ανακούφισης της ξέφυγε. Α, αυτό ήταν…Μα τι λέει ο ανόητος, έλα παππού να σου δείξω τα χωράφια σου… Τους επενδυτές τους είχε ήδη στο βρακί της και πρόθυμους να υπογράψουν ότι τους ζητούσε.

Παραμέρισε το χέρι του Μπάμπη, που ροχάλιζε μακαρίως, έριξε μια ματιά στον Φώτη που είχε αποκοιμηθεί χαμογελαστός με ένα άδειο μπουκάλι στο χέρι, σκέπασε στοργικά τον θεόγυμνο Ζήση και γύρισε από το άλλο πλευρό.

Αυτοί ήταν οι τρεις επενδυτές και να ‘ναι καλά ο Άρης στο ζώδιό της, η δουλειά είχε ήδη κλείσει από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Τι ζώδιο είναι η Τόνια;

Απάντησέ μας παρακάτω



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved