Τα άτιμα τα ζώδια

Καταρχάς μισώ τα ζώδια. Ναι, ναι! Καλά διαβάσατε. Είναι μικρά και απεχθή ιδεογράμματα, τα οποία
Παπασταύρου Λίντα
Τα άτιμα τα ζώδια

by Stazomeli

Καταρχάς μισώ τα ζώδια. Ναι, ναι! Καλά διαβάσατε. Είναι μικρά και απεχθή ιδεογράμματα, τα οποία μπορούν εύκολα να σε βάλουν ή να σε βγάλουν από λίστες μαύρες, μπλε και ροζ.


‘’Είσαι Σκορπιός? Ωχ Θεέ μου! Θα είσαι εκδικητικό άτομο, αλλά και σεξουλιάρικο από ότι ξέρω’’. Ναι! Εάν με σκουντήξεις κατά λάθος στο λεωφορείο, θα φροντίσω με τρόπους απαρατήρητους να ροκανίσω τη χειρολαβή σου, για να πέσεις πάνω στην αγριεμένη χοντρή που είναι σαλταρισμένη εδώ και κάτι χρόνια. Πόσο σέξυ με κόβεις??? Ε? ε? ε?


Είσαι Δίδυμος? Αααααα! Είσαι ευφυΐα! Κρίμα που είσαι όμως διπλοπρόσωπος! Εγώ κάνω παρέα μόνο με καρκινάκια που είναι τρυφερά! Με την καρδιά ενός μαρουλιού κόβονται. Είναι και κυκλοθυμικά (για όσους δεν κατάλαβαν, οι Καρκίνοι κάνουν κύκλους γύρω από τον εαυτό τους σα βλαμμένα).


Με τούτα και με κείνα, απορώ γιατί κάθομαι κι ασχολούμαι… Α, ναι! Θυμήθηκα γιατί. Επειδή μ’ αρέσει να γκρινιάζω για πράγματα για τα οποία φταίνε οι ΆΛΛΟΙ: τα 12 μικρά ζώδια, οι 12 περαστικοί πλανήτες και τα 12 βρώμικα σπίτια. Ούστ!


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved