AstroQuiz: Ο Πολύκαρπος, οι «χοντράδες» του και το ξύλο από τη Ναστάζια

Διάβασε την ιστορία και θα καταλάβεις γιατί έφαγε τόσο ξύλο ο Πολύκαρπος

AstroQuiz: Ο Πολύκαρπος, οι «χοντράδες» του και το ξύλο από τη Ναστάζια

Ο Στράτος καθισμένος εδώ και ώρα στην μπάρα, κατέβασε μονομιάς την τελευταία γουλιά από το ποτό του και κοίταξε με κλαψιάρικο ύφος την μπαργούμαν. Η Ναστάζια βέβαια –μια εντυπωσιακή Κριαρίνα- ούτε που του έδωσε σημασία. Ήδη την είχε πρήξει με τις γλυκαναλατιές του και δεν έβλεπε την ώρα και την στιγμή να απαλλαγεί από δαύτον. Έλα όμως που η δουλειά είχε και τις ατυχίες της… Ο Πολύκαρπος, το αφεντικό της άρτι αφιχθείς φορώντας αθλητικά και χαβανέζικο πουκάμισο, μετά τις πρώτες χαιρετούρες και μόλις είδε τον Στράτο κατευθύνθηκε αμέσως προς την μεριά του.

-"Δεν το πιστεύω! Τι κάνεις βρε θηρίο; Χρόνια και ζαμάνια έχω να σε δω!" Γνωριζόντουσαν βλέπεις από παιδιά, όταν οι γονείς τους συνεταιριζόντουσαν στα τουριστικά.

Ακολούθησαν οι αγκαλιές και τα take five κι αμέσως μετά με την ανετίλα που τον διέκρινε πρόσταξε την Ναστάζια να κεράσει το φιλαράκι του, ότι τραβάει η ψυχούλα του. Είδε βέβαια και τον Στράτο που την ζαχάρωνε…

-"Ωραίο κομμάτι" του είπε κάπως… φωναχτά! "Θες να σου φτιάξω κατάσταση; Κάνει και ωραίες…"

Πριν καν προλάβει να ολοκληρώσει την φράση του και μετά από μια σύντομη πτήση, ο δίσκος σερβιρίσματος προσγειώθηκε στα κεφάλια αμφοτέρων. Ύστερα η Ναστάζια πήδηξε την μπάρα και φόρεσε καπέλο στον Πολύκαρπο μια πατσαβούρα.

-"Άρπα κι αυτήν χοντράνθρωπε, εγώ τέτοια χωρατά δεν σηκώνω!"

Τι ζώδιο είναι ο Πολύκαρπος;

Απάντησέ μας παρακάτω



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved