Μπορούμε να μαντέψουμε πού κρύβεις τα λεφτά σου

Και όμως... τα ζώδια έχουν συγκεκριμένες κρυψώνες στο μυαλό τους

Μπορούμε να μαντέψουμε πού κρύβεις τα λεφτά σου

Αυτό δεν είναι και τόσο καλό βέβαια, γιατί τα κάνει λίγο... προβλέψιμα. Ωστόσο το καθένα έχει συγκεκριμένα μέρη που χρησιμοποιεί για να κρύψει το "κομπόδεμά" του. Διάβασε παρακάτω και θα καταλάβεις...

Κριός: Συνήθως ξοδεύει όσα έχει αλλά όταν του περισσέψουν έστω και λίγα δεν κάθεται να ψαχτεί πολύ. Τα βάζει κάτω από το στρώμα του.

Ταύρος: Πάντα έχει ένα μυστικό κομπόδεμα, έστω και 100 ευρώ για να αισθάνεται ασφαλής. Συνήθως ανοίγει μυστικό τραπεζικό λογαριασμό και δεν το λέει ούτε στον... παπά!

Δίδυμοι: Έχει 5 ευρώ πάνω στο ψυγείο, 10 στη βιβλιοθήκη και γενικά ο Δίδυμος τα αφήνει όπου να 'ναι. Αγαπημένη του κρυψώνα, ο φούρνος, αφού έτσι κι αλλιώς σπάνια τον χρησιμοποιεί!

Καρκίνος: Κάνει κι αυτός το κουμάντο του, όσο μπορεί βέβαια κι επειδή πάντα φυλάει αναμνηστικά από την παιδική του ηλικία, συνήθως τα κρύβει στην παλιά του σχολική τσάντα.

Λέων: Πολύ θα ήθελε να έχει σε κάθε του έξοδο ένα πολύ μεγάλο ποσό για να εκπλήσσει τους πάντες αλλά επειδή δε γίνεται (ή δεν έχει), τα κρύβει στο συρτάρι με τα εσώρουχά του, συνήθως μέσα σε κάλτσες.

Παρθένος: Ε, επειδή είναι και ζώδιο της γνώσης, η αγαπημένη του κρυψώνα είναι μέσα σε ένα βιβλίο! Στις ταινίες μέσα στο λεξικό ή την Καινή διαθήκη. Άλλοι σκαλίζουν το περιεχόμενο και βάζουν όπλο, η Παρθένος βάζει χρήματα!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Ζυγός: «Αγαπημένο μου ημερολόγιο έχω να σου εξομολογηθώ ότι στο εσώφυλλο και στο ενδιάμεσό σου έχω κρύψει τα χρήματά μου». (έχει και λουκετάκι!!!)

Σκορπιός: Πάντα βρίσκει τις καλύτερες κρυψώνες, έχει μυστικούς κώδικες και θα πάρει το μυστικό στον τάφο του! Ωστόσο, μια από αυτές είναι το φωτογραφικό άλμπουμ του (φωτογραφία κι από πίσω χαρτονόμισμα!!!)

Τοξότης: Ενώ ο απέναντί του είναι της... ζέστης, ο Τοξότης προτιμά το κρύο... Στο φούρνο ο Δίδυμος, στο ψυγείο αυτός. Σακουλάκι και κατάψυξη!

Αιγόκερως: Και του συγκεκριμένου ζωδίου οι κρυψώνες είναι καλές. Γιατί; Επειδή συνήθως επιλέγει μια θέση, όπου ο καθένας θα θεωρούσε τουλάχιστον βλακεία να τα έχει φυλαγμένα εκεί και θα έψαχνε κάπου πιο εξειδικευμένα. Κι όμως...

Υδροχόος: Έχει τις πιο πρωτότυπες ιδέες για να τα καταχωνιάσει. Η πιο αγαπημένη του κρυψώνα είναι το καζανάκι της τουαλέτας, αφού κλείσει τα χρήματα καλά σε μια πλαστική σακούλα....

Ιχθύες: Είναι ο μόνος που μπορεί να τα κρύψει οπουδήποτε. Όμως, επειδή συχνά είναι αφηρημένος, αν δεν το εκμυστηρευτεί σε κάποιον άλλον, ξεχνάει το μέρος και μετά ψάχνει κι ο ίδιος να τα βρει.

Διάβασε επίσης:

Πώς αντιδρά το κάθε ζώδιο αν αρρωστήσει;

Game time: Εμείς ρωτάμε και εσύ ψηφίζεις!

Ψήφισε και πες μας: Ποιο ζώδιο είναι ο... «βασιλιάς του πάγου»;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved