Τι δώρα να κάνετε στους αγαπημένους σας Σκορπιούς…

Κώνειο… Αστειεύομαι βέβαια! Αν τους κάνετε δώρο ένα μπουκαλάκι κώνειο, υπάρχει πιθανότητα να σας το ποτίσουν στον καφέ και να σας στείλουν πριν την ώρα σας!

Τι δώρα να κάνετε στους αγαπημένους σας Σκορπιούς…

by Stazomeli

Ούτε λουλούδια και σοκολατάκια θα τους πήγαινα για να είμαι ειλικρινής, εκτός και αν συνοδεύονταν από ένα σημείωμα γεμάτο υποσχέσεις για ερωτικές βραδιές. (Και άντε να καταλάβω τα σοκολατάκια… Θα πεινάσετε, θα τα ανοίξτε, θα τα φάτε. Τα λουλούδια, τρώγονται????)…

Επίσης μη τους χαρίσετε τίποτα γλυκανάλατο που να κινείται οριακά στα πρόθυρα καθωσπρεπισμού και ρομαντισμού. Οι Σκορπιοί είναι ακραίοι (και ακαριαίοι, αλλά αυτό είναι άλλη… κουβέντα). Μη τους κάνετε να βαρεθούν με λύσεις που δεν τους ταιριάζουν.

Ας δούμε μερικά παραδείγματα για να μπείτε στο νόημα: Η μαμά σας είναι Σκορπιός. Σας αγαπά μέχρι θανάτου και δαγκώνει λαρύγγια για εσάς. Πείτε μου τώρα. Θα της χαρίσετε ένα ακριβό κολιέ ή μια θεραπεία ομορφιάς σε ένα σπα? …… Μη το ψάχνετε. Ότι και να διαλέξατε, λάθος είναι. Η γυναίκα είναι Σκορπιός, ούτε Αιγόκερως, ούτε Ζυγός. Εδώ μιλάμε για μια γυναίκα που το αίμα της είναι το νόμισμα με το οποίο θα πληρώσει όλες τις αγάπες της ζωής της και εσείς θα τη στείλετε για μασαζάκι και κρεμούλες στο πρόσωπο????

ARE YOU SERIOUS????

Τους Σκορπιούς τους πιάνουμε από το συναίσθημα, από το πάθος και από τις εμμονές τους. Είναι (Δόξα τω Θεώ) σπαρτιάτες και ολιγαρκείς στα αγαθά, μα στα συναισθήματα επιβάλλουν ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ καθεστώτα.

Πιστέψτε με, η μαμά Σκορπιός θα ευφραινόταν και με μια απλή κάρτα που να έγραφε :’’ Μαμά μου σε λατρεύω. Είσαι η καλύτερη μαμά στον κόσμο και θα σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά για πάντα.’’

Αν επίσης το σηκώνει ο νόμος, πάρτε τους και μερικά μαχαίρια, σπαθιά και ότι έχετε ευχαρίστηση. Θα το καταδιασκεδάσουν.

Για να έχετε συνεχόμενη ενημέρωση στα καινούργια αστρολογικά άρθρα της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Astrology πατώντας ΕΔΩ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved