AstroQuiz: Η... αμαρτωλή ζωή του Ζαχαρία. «Πώποτας» απ' έξω, «Μάνθος Φουστάνος» από μέσα

Μην σε ξεγελά. Διάβασε την ιστορία του και θα δεις ότι τα φαινόμενα απατούν!

AstroQuiz: Η... αμαρτωλή ζωή του Ζαχαρία. «Πώποτας» απ' έξω, «Μάνθος Φουστάνος» από μέσα

Τάξις και ηθική

Ο Ζαχαρίας ήταν σύζυγος και πατέρας παλαιών αρχών κι όλοι είχαν να λένε για αυτό. Τις δύο κόρες του τις μεγάλωνε στα πρότυπα μιας καθ’ όλα «χριστιανικής» αγωγής, κρατώντας τις μακριά από τις εξαλλοσύνες και τα χαμαιτυπεία της εποχής. Σπίτι-σχολείο και σχολείο-σπίτι πήγαιναν τα κορίτσια του, με την συνοδεία πάντα της Καρκίνου συζύγου, της κυρίας Αγλαΐας, που ήταν κι αυτή «κομμένη και ραμμένη» στα μέτρα της δεκαετίας του 1800. Σεμνά ενδεδυμένη, εκτελούσε αγόγγυστα τα καθήκοντά της τα οικιακά εννοείται, αφού ο Ζαχαρίας της είχε απαγορεύσει να εργάζεται. Αυτή, έτσι κι αλλιώς ήταν μια υπόθεση για τον άνδρα, την κολώνα του σπιτιού, που πάσχιζε ολημερίς κι ολονυχτίς για την οικογένειά του.

Ο Ζαχαρίας μάλιστα πολύ συχνά, αργούσε να επιστρέψει, μένοντας –όπως έλεγε- κλεισμένος στο γραφείο και πιστός στο καθήκον, αφού έπρεπε να συμμαζέψει και τα «άπλυτα» των άλλων, κάποιων τεμπέληδων που καλοπερνούσαν στις δικές του πλάτες.

Κι όλα κυλούσαν όμορφα κι ωραία, μέχρι που ένα βράδυ πιάστηκε στα πράσα από την Διδυμίνα καθαρίστρια, να οργιάζει με τρία κολ γκερλ και μια κάσα σαμπάνιες. Τον τράβηξε μάλιστα βίντεο με το κινητό της να είναι στα τέσσερα με την μια παρτενέρ του καβάλα να τον σέρνει από την γραβάτα. Τα υπόλοιπα ήταν θέμα χρόνου. Tο βιντεάκι του έγινε viral κι ο ίδιος δεν είχε που να κρυφτεί!

Τι ζώδιο είναι ο Ζαχαρίας;

Απάντησέ μας παρακάτω



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved