AstroQuiz: Ο βαρύς νταλκάς του Σώτου και η παρηγοριά της μανούλας του!

Μπορείς να βρεις το ζώδιό του από τα στοιχεία που σου δίνουμε;

AstroQuiz: Ο βαρύς νταλκάς του Σώτου και η παρηγοριά της μανούλας του!

«Εγώ είμαι πρόσφυγας ξεριζωμένος και με Σμυρνέικα παλιά νανουρισμένος…»

Το ηχοσύστημα στην διαπασών, με την φωνή του Μανώλη Αγγελόπουλου να σκίζει τους αιθέρες κι ο Σώτος καθισμένος στην πολυθρόνα του αναστέναξε δις. «Αχ γιαβρούμ, πού να ροβολάς μακριά στα ξένα…»

Η αρραβωνιάρα του η Τασώ -ή Σούζι όπως προτιμούσε εκείνη να την φωνάζει- είχε πάει ξανά ταξίδι και τον είχε παρατήσει μονάχο με τους καημούς του και την μανούλα του. Του ‘στελνε βέβαια τακτικά νέα της, αν μπορεί κανείς να πει νέα τις selfie με Άγγλους, Γάλλους, Πορτογάλους κι όλες τις φυλές του Ισραήλ.

Τοξοτίνα η «Σούζι», μέσα στην τρελή χαρά, τα φιλιά και τις αγκαλιές κι εκείνος με τον πικρό καφέ της παρηγοριάς να στέκει αναποδογυρισμένος στο πιατάκι του.

Του τον είχε φτιάξει η κυρά Φρόσω, η μάνα του, που δεν άργησε να ξεπροβάλλει από την κουζίνα, με μια σιροπιαστή τουλούμπα στο χέρι.

-Νταλκά μεγάλο έχεις Σώτο με αυτήνε που ‘χεις μπλέξει Το ‘πιες το καφεδάκι σου;

-Να εδωνά είναι… αν και την ξέρω την μοίρα μου ο έρμος… Μονάχος σαν τον κούκο θ’ απομείνω!

-Όχι και μονάχος, εμένα τι μ’ έχεις, ξένη είμαι εγώ; Άχου το αγοράκι μου! Αλλά άσε να δω… Πω, πω, σωστά τα λες, τι μαυρίλα είναι αυτή, πηχτή σαν κατράμι! Κι εδώ… να ‘τηνε, την βλέπεις; Η προκομένη σου με ένα τσούρμο σερνικά να την πιλατεύουν.

Και του ‘δειξε στο φλιτζάνι έναν ασπριδερό κύκλο με καφέ γραμμές να τον κόβουν στα οκτώ.

-Από την πρώτη στιγμή είχα κόψει τι κουμάσι είναι αυτή η σουρλουλού αλλά στον βρόντο πήγαν οι κουβέντες μου. Και σου έχω πι εκατό φορές να την ακούς την μανούλα. Αλλά βλέπεις, σε έφαγαν οι έρωτες… Έλα τώρα, φάε κάτι να γλυκαθείς…

Και πριν προλάβει να ανασάνει τον μπούκωσε με την τουλούμπα.

Τι ζώδιο είναι ο Σώτος

Απάντησέ μας παρακάτω



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved