AstroQuiz: Το «καυτό» ερωτικό δίλημμα του Τάκη. Βοήθησέ τον να διαλέξει

Με ποια θα ταίριαζε περισσότερο ο Τάκης; Διάβασε την ιστορία και βρες την σωστή απάντηση!

AstroQuiz: Το «καυτό» ερωτικό δίλημμα του Τάκη. Βοήθησέ τον να διαλέξει

Ο Τάκης –φανατικός Ζυγός από κούνια- βρέθηκε ξανά σε δίλημμα κι αυτήν την φορά ήταν δύο φίλες, η Λέλα με την Μπέλα που τον βασάνιζαν. Η Λέλα ήταν μια αιθέρια ύπαρξη, που ναι μεν «κουνούσε την ουρά της», αλλά με έναν αδιόρατο τρόπο, που δεν παρέπεμπε σε ένα σαφές «ναι» ή «όχι». Εκείνο όμως που προβλημάτιζε τον Τάκη δεν ήταν τόσο αυτή η ασάφεια, αφού δεν του ήταν καθόλου ξένη. Ίσα-ίσα που… κάτι του θύμιζε από τον εαυτό του κι εκείνο που σκέφτηκε πρώτο ήταν το ότι ανάμεσα σε εκείνον και την υποψήφια –λέμε τώρα- ερωμένη του υπήρχε σίγουρα και κάποιος «άλλος».

Όμως τα πολλά «πίτσι-πίτσι» της Λέλας με την Μπέλα, πολλές φορές υπερέβαιναν τα πλαίσια μιας απλής φιλίας, μια φορά μάλιστα παραήταν διαχυτικές μεταξύ τους. Μήπως λοιπόν κτυπούσε λάθος πόρτα; Η Μπέλα πάλι –σωστή κούκλα κι αυτή- ήταν πιο σπορτίβ και δυναμική, με γωνίες στο πρόσωπο και τα έλεγε «χύμα και τσουβαλάτα». Νταλικέρη θύμιζε μερικές φορές, κι αυτή η αμεσότητα και η έλλειψη ταμπού ήταν που γοήτευε μεν αλλά και τρόμαζε τον Τάκη.

Διότι ναι μεν άφηνε υποσχέσεις για ένα πολύ καλό κρεβάτι, μήπως όμως θα τον άρχιζε στις μπούφλες, αν κάτι της «στράβωνε»; Κι αυτό δεν ήταν υπερβολή, αφού μια φορά την είχε δει με τα μάτια του να χιμάει σε έναν τύπο που παρενοχλούσε την φίλη της και τον άφησε σέκος με δύο κινήσεις: Καρατιά στο λαρύγγι και κλωτσιά… ξέρεις πού! Κι έτσι ξεκίνησε το μάδημα της μαργαρίτας: Λέλα ή Μπέλα, Μπέλα ή Λέλα; Τι θα γινόταν όμως αν στην πραγματικότητα είχε να κάνει με τον Μπόλεκ ή τον Λόλεκ;

Τρίο, ίσως, αλλά εδώ ήταν που το πράγμα μπερδεύτηκε ακόμη περισσότερο κι έτσι ο Τάκης αποφάσισε να ζητήσει την βοήθεια του κοινού, την δική σου δηλαδή. Ποια πιστεύεις ότι θα ήταν η καλύτερη επιλογή για τον Τάκη, βάσει ζωδίου φυσικά... Ή αλλιώς με ποια θα ταίριαζε περισσότερο; Μάντεψε τα ζώδια της Λέλας και της Μπέλας και… αποφάσισε!

Απάντησέ μας παρακάτω



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved