Ξέρεις τι δείχνει για σένα ο Ερμής στον Ζυγό;

Βασικά χαρακτηριστικά για να καταλάβεις πώς σκέφτονται και λειτουργούν οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί με Ερμή στον Ζυγό;

Ξέρεις τι δείχνει για σένα ο Ερμής στον Ζυγό;

Τι σημαίνει να έχεις γεννηθεί με τον Ερμή στον Ζυγό; Εμείς σου παραθέτουμε τα βασικά χαρακτηριστικά του, για να δεις πώς σκέφτονται και λειτουργούν οι άνθρωποι που έχουν τον Ερμή σε αυτή τη θέση στο γενέθλιο ωροσκόπιό τους, ανεξάρτητα από το ζώδιό τους!

Ο Ερμής λοιπόν στον Ζυγό δεν είναι μόνο διπλωμάτης, είναι και μαζόχας! Κάτσε να στο αναλύσουμε.

Ο Ζυγός, αλλά κι ο Ερμής -κατά συνέπεια- στο συγκεκριμένο ζώδιο, φημίζεται για την διπλωματία του, για το πόσο λεπτός και... καλούλης είναι, για το ότι δεν θέλει να χαλάσει ισορροπίες, καρδιές, φιλίες, νιρβάνες και τα λοιπά και λοιπά. Ζαχαρώνει τα λογάκια, φροντίζει να μαζεύει τις λάσπες, που πετάνε υπόλοιποι μεταξύ τους κι αφού πλακωθούν όλοι με όλους, προσπαθεί να τους τα ξαναφτιάξει.

Γεμάτος αβρότητα, σχεδόν πάντα πατάει στις μύτες των ποδιών του, μαζοχιστικά δε, δεν καταφέρνει να πει, σχεδόν ποτέ, αυτό που έχει στο μυαλό του, στην άκρη της γλώσσας του, βρε αδελφέ, αλλά προτιμάει να το καταπιεί, ακόμα κι αν ουρλιάζει από μέσα του.

Θα παίξει το δικηγόρο του Διαβόλου, όχι γιατί παίρνει μίζες από τον τελευταίο, αλλά γιατί κάθε εγκεφαλικό παιχνίδι του τύπου "έλα να βρούμε το λάθος στο επιχείρημά σου" τον εξιτάρει πολύ. Επίσης, αυτό τον κάνει σπαστικό πολλές φορές, αλλά καρφί δεν του καίγεται. Έχει τον τρόπο να σε τουμπάρει και να σε ξαναφέρνει με τα νερά του. Αν, πάλι, σε χάσει από ‘’πελάτη’’ ή εισπράξει μερικές φάπες, δε θα αναλογιστεί τι πήγε στραβά, αφού, από ‘’πελάτες’’ ο κόσμος είναι γεμάτος. Όσο για τις φάπες, ε, είναι ο κίνδυνος του επαγγέλματος...

Σαδιστικά μιλώντας, μπορείς να διασκεδάσεις, βλέποντάς τον να υποφέρει: Όπως κάθε Ζυγός, που σέβεται τον εαυτό του, έχει μια δυστοκία -σούπερ το έθεσα- να πάρει απόφαση, ακόμα κι αν αυτή δεν έχει κανένα αντίκτυπο στον εαυτό του, στην κοινωνία, στη ζωή του ή σε κάποιο παράλληλο σύμπαν. Για παράδειγμα, ζήτα του να διαλέξει χρώμα σε φόρεμα ή παντελόνι, γεύση παγωτού ή σε ποια ταβέρνα να πάτε να φάτε. Αμόλησε τα ερωτήματα/διλήμματα κι απόλαυσε το δράμα που θα ζήσει, όλους τους ψυχαναγκαστικούς διαλόγους για τα υπέρ και τα κατά και τα 154 στάδια αναποφασιστικής μετάπτωσης, που θα διανύσει, μέχρι να παραιτηθεί και να ζητήσει τη βοήθεια του κοινού.

Το συμπέρασμα είναι λοιπόν ότι ο Ερμής στον Ζυγό πιο πολύ βολεύει εμάς, παρά τον ίδιο τον πλανήτη ή αυτόν που τον έχει. Κι επειδή κάθε Ζυγός θεωρεί υποχρέωσή του να φαίνεται, αλλά και να είναι ευγενικός, όσοι έχετε Ερμή σε αυτό το ζώδιο, παρακαλώ αφήστε όποια φιλοφρόνηση έχετε ευχαρίστηση, στα σχόλια!

Και πως θα μάθετε που είναι αυτός ο έρμος ο Ερμής στο χάρτη σας; Ε, πανεύκολο! Πατήστε εδώ!

Διάβασε επίσης: Αφροδίτη στον Ζυγό: Μάθε σε ποιον τομέα σε ευνοεί!

Βρήκαμε το σήμα κυκλοφορίας που σου ταιριάζει!

Έλα, παραδέξου το... Αυτή είναι η πρώτη σου σκέψη, όταν ξυπνάς σύμφωνα το ζώδιό σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved