Σκορπιός και Ταύρος: οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Διαφορές και Ομοιότητες….

Σκορπιός και Ταύρος: οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος.

by Stazomeli

Είναι ο Ταύρος το alter ego του Σκορπιού, ή το ανάποδο? Τίποτα από τα δυο, μα και τα δυο ταυτόχρονα!

Και οι δυο είναι σταθεροί και επίμονοι. Επιμένουν με τρόπο που σε κάνει να θέλεις να προσπεράσεις το ποινικό Δίκαιο και να διαπράξεις το έγκλημα. Το πείσμα το έχουν ανάγει σε σπορ. Μεταξύ μας, θα έδινα στον Ταύρο το βραβείο, όχι τίποτα άλλο, για το βαρύ κι ασήκωτο ύφος του, που σε ψαρώνει κιόλας!

Μαζί με την επιμονή, διαθέτουν και υπομονή. Με μια μικρή διαφοροποίηση: Ο Ταύρος, θα τη χρησιμοποιήσει για να σε σκάσει –βεβαίως βεβαίως!- ο Σκορπιός από την άλλη, θα πατήσει τη σκανδάλη μόλις θεωρήσει ότι την εξάντλησες…

Αμφότεροι είναι ζηλιάρηδες και κτητικοί. Ο μεν Ταύρος διεκδικώντας αυτό που βλέπει (το υλικό κομμάτι της σχέσης), ο δε Σκορπιός, διεκδικώντας το μεδούλι σου, ήτοι την ψυχή σου! Του ανήκεις δικαιωματικά και κουβέντα δεν σηκώνει. Κάνε πως τον αγνοείς και θα καταλάβεις τι σημαίνει «Εφιάλτης στο Δρόμο με τις Λεύκες».

Ο ζηλιάρης Ταύρος δεν είναι καθόλου ευχάριστο θέαμα. Ο ζηλιάρης Σκορπιός από την άλλη είναι μάλλον τρομακτικό. Κανείς από τους δυο δε θα κοιτάξει πίσω αν πληγωθεί (είπαμε, από πείσμα και μόνο), αλλά ενώ ο Ταύρος θα συνεχίσει τη ζωή του, ο Σκορπιός θα τη συνεχίσει αφού σας …. περιποιηθεί καταλλήλως.

Στο τέλος έχω το καλύτερο! Και οι δυο είναι αισθησιακοί τύποι και δικαίως κατέχουν τα πρωτεία στις ερωτικές επιδόσεις. Ο Ταύρος είναι βαθιά ερωτικός και ο Σκορπιός αφόρητα sexy. Ο Ταύρος θα σας χαϊδέψει με το φτερό σε όλο το σώμα, ενώ ο Σκορπιός θα σας νυχιάσει, έτσι! για να μη… ξεχνάτε σε ποιόν ανήκετε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved