AstroQuiz: Τι ζώδιο είναι ο κακομαθημένος Γιωργάκης που τους έχει όλους… «σούζα»;

Τι ζώδιο είναι ο πρωταγωνιστής της ιστορίας; Διάβασε την και βρες την σωστή απάντηση!

AstroQuiz: Τι ζώδιο είναι ο κακομαθημένος Γιωργάκης που τους έχει όλους… «σούζα»;

Ο μικρός Γιωργάκης δεν ήταν από αυτά που λέμε ήσυχα παιδιά. Πανέξυπνος και αεικίνητος, δεν έβαζε γλώσσα μέσα του και διαρκώς επιζητούσε την προσοχή με κάθε τρόπο και κάθε μέσον, έχοντας συνάμα μια θαυμαστή ικανότητα να του συγχωρείται κάθε αταξία.

Επειδή μάλιστα οι γονείς του αλλά και σχεδόν όλοι οι γείτονες κι οι συγγενείς του έκαναν όλα τα χατίρια, είχε ήδη εξελιχθεί σε ένα κακομαθημένο «παλιόπαιδο».

Δεν του άρεσε το φαγητό του Γιωργάκη; Έξτρα μαγειρική ή παραγγελία, μέχρι να σταματήσει να σκούζει. Ήθελε play station ο Γιωργάκης; Γλυκό ή παγωτό, ότι κι αν λιμπιζόταν κατάφερνε να το έχει με συνοπτικές διαδικασίες. Οκτώ τσάντες και τρία κινητά είχε αλλάξει μόνον τον τελευταίο χρόνο.

Όσο για τις ελάχιστες φορές που κάποιος/α τον «στρίμωχνε», το να τον/την κάνει να φανεί ως ο κακός της υπόθεσης ήταν θέμα… λεπτών!

Και τώρα που πλησίαζε η πρώτη ημέρα του σχολείου –θα πήγαινε στην πέμπτη δημοτικού- έδειχνε όπως πάντα εξαιρετικά απρόθυμος να ενταχθεί σε ένα ημερήσιο πρόγραμμα με καθορισμένο ωράριο. Το παιχνίδι είχε διαρκώς στο μυαλό του και το πώς θα ικανοποιούσε κάθε του καπρίτσιο.

Θέλω εκδρομή, θέλω λούνα παρκ, θέλω παιχνίδια, θέλω, θέλω, θέλω…

Απάντησέ μας παρακάτω: Τι ζώδιο είναι ο Γιωργάκης;

*Τη σωστή απάντηση θα την μάθεις στο επόμενο AstroQuiz



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved