Tι πραγματικά σημαίνει ο κάθε πλανήτης. Μέρος Δ!

Ήρθε η ώρα να σας πω τι πραγματικά σημαίνει ο κάθε πλανήτης.
Tι πραγματικά σημαίνει ο κάθε πλανήτης.  Μέρος Δ!

by Stazomeli

Ήρθε η ώρα να σας πω τι πραγματικά σημαίνει ο κάθε πλανήτης. Νομίζατε ότι ξέρατε αστρολογία, μέχρι που εμφανίστηκα στο προσκήνιο για να σας διδάξω...

Μέρος Δ΄

Κρόνος

Περιορισμοί, υπευθυνότητα, όρια και Άγιος ο Θεός. Σφίξε τη βίδα, μας βλέπουν.

Αρχικά, παθαίνεις ένα σοκ, αναλογιζόμενος, ότι ο Κρόνος κυβερνάει τον Αιγόκερω (τον Υδροχόο-κάνει απέλπιδες προσπάθειες να τον κουμαντάρει- αλλά πιάσ’ τ’ αυγό και κούρευτο). Βλέπεις μια τους Αιγόκερους-μια τον Κρόνο. Μια τον Κρόνο- μια τους Αιγόκερους. Φτύνεις τον κόρφο σου κι αναρωτιέσαι που’ ναι εκείνος ο παλληκαράς ο Δίας να τρέξει να σε σώσει..

..’’τρέξει’’ είπα? ΧΑ!!! Ο Δίας δεν τρέχει καλέ μου για κανέναν και για τίποτα. Με το πάσο του θα ‘ρθει και ότι προλάβει-πρόλαβε.

Ο Κρόνος της ουσίας, θα σε στριμώξει, θα σου ζητήσει (και κοίτα να φερθείς έξυπνα και να δώσεις), θα γκρεμίσει- για να κτίσει πάνω σε νέα θεμέλια, γερά και σε στέρεο έδαφος.

Παράδειγμα: τώρα έχουμε Κρόνο στο Ζυγό. Κι εκεί που διαφαίνεται μια αχνή ελπίδα στον ορίζοντα ότι οι Ζυγοί επιτέλους θα σοβαρευτούν, μπαίνει ο Δίας στον Κριό, τους βαράει μια ωραιότατη αντίθεση και οι Ζυγοί επιστρέφουν στον παλιό καλό τους εαυτό! (το δίκανο γρήγορα Μερώπη! Προλαβαίνω δεν προλαβαίνω τον Δία!).

Ουρανός

Απρόβλεπτος και κομματάκι επικίνδυνος. Ανατρεπτικός, αλλά με ένα γερό κράνος, μπορεί και να ζήσουμε. Μας δίνει έμπνευση, μας εμφυσά την ανάγκη για ελευθερία! Είναι το σημείο που μας κάνει να διαφέρουμε (και να διαφοροποιούμαστε) από το σύνολο.

Ο Κρόνος βάζει τους περιορισμούς για τους σπάει ο Ουρανός. Δε δέχεται μύγα στο σπαθί του και ξεκινά επανάσταση επειδή το martini του ήταν shaken not stirred!

Μας ενδιαφέρει η οικοθεσία του συγκεκριμένου πλανήτη και οι όψεις που κάνει, για να κατανοήσουμε καλύτερα πως θα εκφραστεί η αναμαλλιασμένη του δύναμη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved