AstroQuiz: Ένας γάμος που δεν έγινε και μια εκδίκηση που αφήνει εποχή! Τι ζώδιο είναι η Βαρβάρα;

Τι ζώδιο είναι ο πρωταγωνιστής της ιστορίας; Διάβασε την και βρες την σωστή απάντηση!

AstroQuiz: Ένας γάμος που δεν έγινε και μια εκδίκηση που αφήνει εποχή! Τι ζώδιο είναι η Βαρβάρα;

Η Βαρβάρα ήταν έξω φρενών με τον Πελοπίδα. Αφού πρώτα της είχε τάξει γάμο -κι εκείνη η χαζή τον πίστεψε και του παραδόθηκε αμαχητί- δεν πέρασαν καλά-καλά δύο μήνες από την ημέρα που τα φτιάξανε και μια ωραία πρωία της έσκασε το μυστικό.

Τελειώσαμε, της είπε, αφού βέβαια πρώτα την ξεζούμισε. Όσο για το «γιατί» ήταν ίσως χειρότερο από το ίδιο το γεγονός του χωρισμού. Ήταν λέει «πολύ λαϊκιά» για τα γούστα του και του έριχνε το πρεστίζ...

Oh mon dieux!

Το σοκ ήταν τεράστιο, μα ο αχρείος δεν θα την έβγαζε έτσι. Από το μυαλό της πέρασαν πολλές σκέψεις, μέχρι που πήρε την απόφασή της.

Μια νύχτα, τρεις κολλητοί της τον έκαναν μαύρο στο ξύλο και η ίδια πήρε την ικανοποίησή της χωρίς καν να λερώσει τα χέρια της. Του άφησε βέβαια μήνυμα για να ξέρει από πού του ήρθε: «Από την Βαρβάρα με αγάπη»!

Της έστειλαν και βίντεο, όπως τους είχε ζητήσει, για να δει το κατάντημά του, να ικετεύει για έλεος. Κι αφού το είδε και το ευχαριστήθηκε, πάτησε delete σε αυτό και σε εκείνον.

Ύστερα τίναξε το μαλλί και φώναξε στον σοφέρ της: Πάμε, Τζόναθαν, αρκετά με το σκουλήκι που τόλμησε να με προσβάλλει!

Απάντησέ μας παρακάτω: Τι ζώδιο είναι η Βαρβάρα;

*Τη σωστή απάντηση θα την μάθεις στο επόμενο AstroQuiz

Η απάντηση του AstroQuiz: Ένα κάστρο, 3 πιτσιρίκια και μια... καταστροφή! Τι ζώδιο είναι ο ζηλιάρης Νικολάκης; Είναι ΣΚΟΡΠΙΟΣ!



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved