Ξέρεις τι δείχνει για σένα ο Ερμής στον Λέοντα;

3 βασικά χαρακτηριστικά για να καταλάβεις πώς σκέφτονται και λειτουργούν οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί με Ερμή στον Λέοντα;

Ξέρεις τι δείχνει για σένα ο Ερμής στον Λέοντα;

Ο Ερμής, αυτή τη χρονική περίοδο, βρίσκεται στον Λέοντα. Τι σημαίνει όμως να έχεις γεννηθεί με τον Ερμή σε αυτήν τη θέση; Εμείς σου παραθέτουμε 3 βασικά χαρακτηριστικά του, για να δεις πώς σκέφτονται και λειτουργούν οι άνθρωποι που έχουν Ερμή στον Λέοντα στο γενέθλιο ωροσκόπιό τους, ανεξάρτητα από το ζώδιό τους!

1. Είναι πιστοποιημένος (με βούλα και σφραγίδα παρακαλώ!) Drama Queen (ή King!)! Τα λέει ωραία, τα λέει παχιά, κάνε πως δεν εντυπωσιάζεσαι, να βρεθείς ανάποδα στο κοντάρι, παλιοπατσαβούρα!

2. Ποσώς θα ασχοληθεί με τις λεπτομέρειες. Αυτές είναι για άλλους παρατρεχάμενους. Αυτόν, αγάπη μου, τον νοιάζουν οι ιδέες οι grande, αυτές που είναι μεγαλύτερες και από τη ζωή την ίδια! Το πώς και το γιατί και η πρακτική εφαρμογή τους του είναι παγερά αδιάφορα. Πιφ!

3. Ναι, το μάντεψες σωστά: έχει πάντα δίκιο, σιχαίνεται την αδιαφορία και αν τολμήσεις να του γυρίσεις την πλάτη, αντιδρά χειρότερα κι από τη Cersei Lannister, όταν παίρνει κεφάλια για πρωινό. Καλύτερα να μην του πηγαίνεις πολύ κόντρα και επιτέλους δέξου την αυθεντία των λόγων του, ακόμα κι όταν δεν έχει ιδέα τι στα κομμάτια λέει…


Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

Διάβασε επίσης: Άρης στον Λέοντα: Μάθε σε ποιον τομέα της ζωής σου πρέπει να προσέξεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved