Γυναίκα Σκορπιός: Μπάμ και κάτω….

Φονικό Όπλο Νο2
Γυναίκα Σκορπιός: Μπάμ και κάτω….

by Stazomeli

Η μαντάμ γνωστή και ως ‘’Προσοχή! Τσιμπάω’’ δεν είναι το απαλό λουλούδι με την κορδέλα στα μαλλιά και το τρυφερό βλέμμα.

Αντιθέτως πρόκειται για μια δυνατή γυναίκα που δεν θα φωνάξει σε όλους τη δύναμη που κρύβει μέσα της. Προτιμάει να κρύβει τα όπλα της και να πιάνει έτσι τους άλλους απροετοίμαστους. Είναι έξυπνη, τόσο όσο να σας ψυχομετράει και να σας αφήνει να βλέπετε και να αντιλαμβάνεστε μόνο όσα και ότι εκείνη θέλει.

Από τα εκατό πράγματα που επεξεργάζεται το μυαλό της, θα μάθετε αυστηρά όσα εκείνη θέλει. Διατηρεί πάντα ένα ερωτηματικό γύρω της αν και η ίδια θα προσποιείται την αθώα περιστερά.

anne-hathaway-2

Θυμώνει αρκετά γρήγορα, αλλά αυτό δεν είναι το χειρότερο. Όπως και ο αρσενικός Σκορπιός, έτσι και εκείνη έχει μνήμη ελέφαντα. Όχι αγαπητοί μου! Δεν ξεχνά, δεν συγχωρεί εύκολα κι αν αποφασίσει ότι πρέπει να πέσει το ταβάνι να σας πλακώσει, θα το κάνει ακόμα κι αν βρίσκεται και εκείνη από κάτω.

Είναι όμως πιστή. Πιστή σε όλα: στα ιδανικά και τις αξίες της, στους φίλους, στα παιδιά, στο σύζυγο… Εκεί χάνεται η έννοια του ‘’εγώ’’ και οι ανάγκες, επιθυμίες των άλλων είναι επιταγή που πρέπει να ικανοποιήσει.

Τα θέλγητρά της δεν είναι τις περισσότερες φορές εμφανισιακά, αλλά λεπτομέρειες από το ντύσιμό της, τον τρόπο που φέρεται, τις κινήσεις της, σκορπούν μεγάλες δόσεις γοητείας.

Είναι να μην την…… λατρεύεις?!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved