Είναι δυο και σε λίγο τρείς! Μέτρα κι έρχονται.

Τέτοια αισθησιακή, σεξουαλική και ηδονιστική Αφροδίτη… θα κάνετε καιρό να την ξαναδείτε.

Είναι δυο και σε λίγο τρείς!  Μέτρα κι έρχονται.

Η Αφροδίτη μπήκε πρώτη στον Σκορπιό και ο Ερμής ακολούθησε κατά πόδας. Σε έξι μέρες και ο Ήλιος θα μπει στο Σκορπιό, έτσι για να συμπληρωθεί η τριάδα.

Αγία (Τριάδα) δε την λες, είναι κομματάκι μυστήρια. Και όχι, δεν εννοώ ότι ο Σκορπιός είναι μυστηριώδης. Σας το λέω και να μου το θυμάστε, ότι όλοι αυτοί οι πλανήτες στον Σκορπιό συνωμοτούν, κρύβουν στοιχεία κάτω από το χαλί, παρακολουθούν και παραμονεύουν…

Σαν θεωρία Συνωμοσίας ακούγεται και ναι, είναι.

Την Αφροδίτη στον Σκορπιό, αν δεν την εκμεταλλευτείτε, εσείς θα χάσετε! Τέτοια αισθησιακή, σεξουαλική και ηδονιστική Αφροδίτη… θα κάνετε καιρό να την ξαναδείτε. Απολαύστε όλες της τις χάρες (και δεν είναι μόνο σεξουαλικές μωρά μου!- Είναι … και οικονομικές!).

mouthshut

Για τον Ερμή…. Τι να σας συμβουλεύσω? Είναι ο Ερμής του ‘’Στόμα Ερμητικά Κλειστό’’. Σκέφτομαι χιλιάδες πράγματα, αλλά ηάδεια ματιά μου, δεν μαρτυρά τίποτα. Κουράγιο. Θα το ομολογήσω ότι δεν είναι ο Ερμής κελεπούρι, αλλά από την άλλη, όταν τον συναντώ σε ανθρώπους, εκτιμώ την εχεμύθειά τους και έχω εμπιστοσύνη ότι τα μυστικά μου δεν θα καταλήξουν πρωτοσέλιδο στο gossip-tv!

Με τούτα και με κείνα, αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι τίποτα στον ουράνιο θόλο δεν αφήνουμε να πάει χαμένο. Ότι και αν μας σερβίρει, εμείς θα το εκμεταλλευτούμε….

Όλε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved