Αγαπητό μου ημερολόγιο, γειά σου και χαρά σου.

Σου γράφω υπό την επήρεια δυο πλανητών στο Σκορπιό (Αφροδίτης και Ερμή), ενός στο Λέοντα (Άρη) και της Σελήνης στους Διδύμους
Αγαπητό μου ημερολόγιο, γειά σου και χαρά σου.

by Stazomeli

Θέλω να σου εκφράσω την βαθιά μου ανησυχία για την κατάσταση της χώρας, του Γιώργου, του Αντώνη, της Αλέκας, του Αλέξη και τη δική μου.

Οι τέσσερεις πρώτοι σύμφωνα με δημοσκοπήσεις, με αφήνουν αδιάφορη εμένα και άλλα τόσα εκατομμύρια Ελλήνων. Εγώ από την άλλη, ανησυχώ για εμένα.

Καιρό τώρα, αισθάνομαι τις τσέπες μου ανάλαφρες, σαν να έχουν φτερά. Γιατί καλό μου ημερολόγιο? Εγώ δεν είμαι αυτή που θα έπρεπε να είμαι ανάλαφρη?. Φοβάμαι ότι η Αφροδίτη στο Σκορπιό επέτρεψε σε τρίτους να επωφεληθούν από τα λεφτάκια μου. Ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο τα κάλυψε όλα κι έτσι εγώ το άμοιρο πλάσμα, δεν κατάλαβα τι συνέβη. Ο Άρης στο Λέοντα επέτρεψε στην εξουσία να με εκμεταλλευτεί και γι αυτό θέλω να διαμαρτυρηθώ έντονα. Σύμμαχός μου η Σελήνη σήμερα στους Διδύμους, μου δίνει λαλιά, να μιλήσω, να εκφραστώ και να δω και τη Λίτσα για να πάμε για καφέ.

Είπα καφέ και θυμήθηκα ότι είδα μια περίεργη καφέ απόχρωση βερνικιών, που φέτος είναι πολύ στη μόδα. Είπα μόδα και θυμήθηκα ότι θέλω αγοράσω ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες . Είπα αγοράσω και θυμήθηκα ότι δεν υπάρχει σάλιο. Όλα τελικά… κύκλους κάνουν….

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved