Ξέρεις τι δείχνει για σένα ο Ερμής στον Κριό;

Διάβασε τα χαρακτηριστικά του Ερμή στον Κριό

Ξέρεις τι δείχνει για σένα ο Ερμής στον Κριό;

Ο Ερμής μπήκε στον Κριό και αμέσως άλλαξε όλη την καθημερινότητά μας. Τι σημαίνει όμως να έχεις γεννηθεί με τον Ερμή στον Κριό; Σου παραθέτουμε 5 βασικά χαρακτηριστικά του για να δεις πώς σκέφτονται και λειτουργούν οι άνθρωποι που τον έχουν σε αυτήν την θέση στο γενέθλιο ωροσκόπιό τους, ανεξάρτητα από το ζώδιό τους!

- Είναι ανυπόμονος! Δεν μπορεί να περιμένει για κανέναν και τίποτα! Μιλάει γρήγορα, μισεί την αναμονή, βαριέται, δυσανασχετεί! Παίρνει αποφάσεις στο φτερό και δρα ακαριαία!

- Ενθουσιάζεται με οτιδήποτε, οποιονδήποτε καινούργιο και δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του!

- Τον λες και απότομο! Ο τρόπος που εκφράζεται ίσως μερικές φορές είναι τόσο έντονος που γίνεται επιθετικός, όταν διαφωνήσεις μαζί του! Νιώθει σα να διαφωνείς με τον πυρήνα της ίδιας της ύπαρξής του!

- Μη φοβάσαι πισώπλατες μαχαιριές! Οι άνθρωποι με Ερμή στον Κριό είναι ευθείς, ειλικρινείς μέχρι παρεξηγήσεως και ντόμπροι!

- Μισεί να ασχολείται με μικροπράγματα, λεπτομέρειες, να ακολουθεί κατά γράμμα τους κανόνες... Πιάνει την μεγάλη εικόνα, αλλά δε θα ενδιαφερθεί με τα επιμέρους κομμάτια της. Είπαμε, Κριός είναι αυτός! Δυναμικός, εύστροφος, γρήγορος Ερμής!

Διάβασε επίσης: Μάθε σε ποιον τομέα της ζωής σου ευνοείσαι με την Αφροδίτη στους Ιχθύς

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved