Ο Ερμής είναι στους Ιχθύς! Ξέρεις τι σημαίνει αυτό για εσένα;

Διάβασε τα χαρακτηριστικά του Ερμή στους Ιχθύς

Ο Ερμής είναι στους Ιχθύς! Ξέρεις τι σημαίνει αυτό για εσένα;

Ο Ερμής μπήκε στους Ιχθύς, γύρισε ανάδρομος, έκανε ένα μεγάλο ταξίδι προς τα πίσω και τώρα οθρόδρομος πια μας δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο. Διάβασε τα χαρακτηριστικά του Ερμή στους Ιχθύς και δες πώς σκέφτονται και λειτουργούν οι άνθρωποι που τον έχουν σε αυτήν την θέση στο γενέθλιο ωροσκόπιό τους, ανεξάρτητα από το ζώδιό τους!

- Είναι τρυφερός στα λόγια και πολύ καλός ακροατής. Μπορεί να σου φαίνεται μερικές φορές ότι βρίσκεται "αλλού" κι αυτό είναι η αλήθεια! Είναι ονειροπόλος και φίλε μου, ταξιδεύει με το νου του, σε μέρη που εγώ κι εσύ δε θα τα πλησιάσουμε ούτε με σφαίρες! Γι' αυτό τα πάει περίφημα με τις τέχνες, με τα πρακτικά όμως....

- Δυστυχώς για να κρατήσει τους πάντες ευχαριστημένους (Αχ, Ιχθύ με την καλή σου την καρδιά), μπορεί να αλλάξει 100 γνώμες, όχι με κακές προθέσεις, αλλά πολύ απλά γιατί δεν ξέρει τι να πρωτοδιαλέξει και πού να σταθεί!

- Μπορείς να εμπιστευτείς τη διαίσθησή του γιατί είναι σχεδόν αλάνθαστη! Μοιάζει σα να έχει ψυχικές κεραίες και να πιάνει ανείπωτα συναισθήματα και προθέσεις, κόβοντας δρόμο κι αγνοώντας τις λέξεις, μπαίνοντας κατευθείαν στην καρδιά της κατάστασης. Θα σε εκπλήξει από το πόσα θα έχει συναισθανθεί, που δεν έχει καταλάβει καν ούτε ο ίδιος!!!

- Ενώ την γενική εικόνα μπορεί να την έχει καθαρή στο κεφάλι του, τις επιμέρους λεπτομέρειες και το πρακτικό "δια ταύτα" τα έχει χάσει προ πολλού! Δεν πειράζει, εκεί θα δώσεις εσύ ένα χεράκι και μιας και το έφερε η κουβέντα, μην απορήσεις με το χάος στο κεφάλι του και ίσως στην καθημερινή του ζωή! Α! Είναι αφηρημένος πολύ, στο είπα;

- Όντας γλυκός και συμπονετικός, μερικές φορές είναι αφελής μέχρι δακρύων! Ευτυχώς που το καλό του ένστικτο τον σώζει (χωρίς κι ο ίδιος να μπορεί να προσδιορίσει το πώς!), αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είναι πονηρός.

- Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είσαι 100% ασφαλής κοντά του! Ξέχασα να σου πω ένα μικρό του ταλέντο: μπορεί να λέει ψέματα, μικρά και μεγάλα, σαν επαγγελματίας πολιτικός! Πριν το καταλάβεις, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να σε έχει αγοράσει, να σε έχει πουλήσει και να έχει βγάλει και κέρδος!

Καθόλου άσχημα για κάποιον που τον περισσότερο καιρό, τριγυρνάει με ένα γλυκό χαμόγελο αφέλειας στον προσωπάκι του, ε;

Διάβασε επίσης: Μάθε σε ποιον τομέα της ζωής σου ευνοείσαι με την Αφροδίτη στους Ιχθύς

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved