Τα 5 πράγματα που δεν κάνουμε ΠΟΤΕ σε έναν Ζυγό

… Η γυναίκα Ζυγός είναι ο ορισμός της κοκέτας!

Τα 5 πράγματα που δεν κάνουμε ΠΟΤΕ σε έναν Ζυγό
  1. Ποτέ δεν ξεχνάμε να κομπλιμεντάρουμε γυναίκα Ζυγό για την εμφάνισή της, κάτι που φοράει, το άρωμά της, τη τσάντα της... Η γυναίκα Ζυγός είναι ο ορισμός της κοκέτας! Σχόλιο του τύπου «καλή μου φαίνεσαι», το ξεχνάτε. Δοκιμάστε το «λάμπεις!», «Είσαι κούκλα σήμερα!», «Μα σου πάει τόσο πολύ το φούξια καλσόν!».
  2. Μη τους καταπονείτε ψυχολογικά. Αυτό σημαίνει απλά ότι τους Ζυγούς δεν τους πιέζετε για να βγάλετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Πολύ απλά ξεχνάτε ότι έχετε να κάνετε με ζώδια του Αέρα. Όσο τους πιέζετε, τόσο εκείνοι σκέφτονται «μόλις κλείσεις το στόμα σου και γυρίσεις την πλάτη, έγινα καπνός!».
  3. Ποτέ μην ζητήσετε τη γνώμη τους για θέματα στα οποία η απόφαση έχει μόνο δυο επιλογές: θα τους βραχυκυκλώστε. Γνωρίζουν πολύ καλά να ζυγίζουν τα υπέρ και κατά, όσο κανένας άλλος. Δεν παίρνουν όμως αποφάσεις. Εκτός κι αν θέλετε να βγάλετε γένια όσο περιμένετε, συμβουλευτείτε τους και αποφασίστε μόνοι σας!
  4. Μη τους φωνάζετε. Σε κανέναν (εχμ... σχεδόν σε κανέναν) δεν αρέσουν οι φωνές, ακόμα κι αν έχουν σκοπό την αφύπνιση και την παρότρυνση, πόσο μάλλον στους Ζυγούς. Την πρώτη φορά που θα τους φωνάξετε, θα νομίζουν ότι χάσατε το ακουστικό βαρηκοΐας σας, τη δεύτερη θα σας περάσουν για μανιακούς και τρίτη δε θα υπάρξει.... θα έχουν φύγει!
  5. Τέλος, μην μπερδεύετε τους Ζυγούς με τους Ταύρους. Αγαπούν το καλό φαγητό, αλλά δεν τέρπονται ηδονιστικά από αυτό. Έχουν αβρούς τρόπους και σχετική ανοχή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουν την Ιώβεια υπομονή του Ταύρου ή το καταπονητικό πείσμα τους. Οι Ζυγοί είναι πιο ανάλαφροι...
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved