Αυτές είναι οι 3 πιο κιτς γυναίκες του ζωδιακού!

Αν υπήρχε αστυνομία μόδας θα τις είχε συλλάβει!

Αυτές είναι οι 3 πιο κιτς γυναίκες του ζωδιακού!

Είτε λόγω υπερβολής είτε επειδή δεν το 'χουν με τη μόδα και το στιλ, αυτές οι 3 κυρίες, παρά τις φιλότιμες προσπάθειές τους, αγγίζουν τα όρια του κιτς!

Αν ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια, λυπούμαστε που σε πικραίνουμε, αλλά φίλη μας, προσπάθησε να αντιγράφεις look κάποιας βιτρίνας, περιοδικού ή site μόδας και μην αυτονομείσαι γιατί πέφτεις σε στιλιστικά σφάλματα!

1. ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αλήθεια είναι ότι δε δίνεις δεκάρα τσακιστή για τη μόδα και τις τάσεις της και το μόνο που σε νοιάζει είναι να φορέσεις κάτι που δεν περιορίζει τις κινήσεις σου και σε κάνει να νιώθεις άνετα. Είσαι από εκείνες που θεωρούν τα τακούνια, τις φούστες, τα φορέματα και τις τσάντες εχθρούς, ενώ τις φόρμες και τα αθλητικά θείο δώρο. ΟΚ κατανοητό μέχρι εδώ, αλλά λίκρα και σε φλούο χρώματα να βγάζουν το μάτι, ακόμα και τη νύχτα;

2. ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσύ ή θα οργιάζεις με τα χρώματα ή με τα prints. Και αν πάρεις τα κομμάτια μεμονωμένα, είναι μέσα στη μόδα, αλλά οι συνδυασμοί που κάνεις προκαλούν ζαλάδα. Από την άλλη, με τις παλ αποχρώσεις μάλλον έχεις... μαλώσει, αφού τόσο στα μαλλιά και το μακιγιάζ, όσο και στο ντύσιμό σου αν δεν έχεις κάτι κόκκινο της φωτιάς, παθαίνεις κατάθλιψη!

3. ΛΕΩΝ

Μη θίγεσαι που βρίσκεσαι στη λίστα! Δυστυχώς, έχεις ροπή στο κιτς, εξ αιτίας της υπερβολής σου, αλλά και της τάσης σου να εντυπωσιάζεις. Το να ξεχωρίζει από ένα χιλιόμετρο μακριά το brand name του ρούχου που φοράς, το να φορτώνεσαι με αξεσουάρ και κυρίως το χρυσάφι και ό,τι αστραποβολάει πάνω σου, σίγουρα δεν είναι δείγμα καλογουστιάς, άσε που παραπέμπει λίγο σε Φλωρινιώτη.

Διάβασε επίσης:

Αυτά είναι τα 5 πιο παρεξηγημένα ζώδια!

Ήρθε η ώρα να μάθεις τι σκέφτονται οι άλλοι για σένα και δεν στο έχουν πει!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved