Αφιερωμένα! Τα ελληνικά τραγούδια που εκφράζουν απόλυτα τα ζώδια του νερού!

Θα ταυτιστείς σίγουρα!

Αφιερωμένα! Τα ελληνικά τραγούδια που εκφράζουν απόλυτα τα ζώδια του νερού!

Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθύες έχουν το δικό τους ελληνικό τραγούδι που τους περιγράφει... απόλυτα! Οι στίχοι άλλωστε τα λένε όλα! Εμείς απλά τους συνδέουμε με τα ζώδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιός και εκδίκηση πάνε… μαζί. Αυτό το ξέρουν όλοι. Αργά ή γρήγορα ο Σκορπιός το αίμα του θα το πάρει πίσω. Δεν ηρεμεί αλλιώς. Τα τραγούδια που του αφιερώνουμε λοιπόν είναι… τρία. Ξεκινάμε από ένα που δυστυχώς δεν υπάρχει πια στο youtube λόγω πνευματικών δικαιωμάτων. Είναι το κομμάτι του Δημήτρη Κόκοτα με τίτλο «Για μένα». Οι στίχοι του λένε:

«Θέλω να σε δω να σέρνεσαι και να με παρακαλάς, θέλω να σε δω στα γόνατα συγγνώμη να ζητάς. Θέλω να σε δω να γίνεσαι γυαλάκι και να σπας, θέλω να σε δω να κόβεσαι, να κλαις και να πονάς για μένα. Κι ίσως τότε σε συγχωρήσω, ίσως τότε ξαναγυρίσω, όχι για σένα, αλλά… για μένα». Πόσο πιο Σκορπιός;

Το δεύτερο είναι το κομμάτι του Πάνου Κιάμου με τίτλο «Το αίμα μου πίσω». Πρέπει να πούμε περισσότερα; Ακούστε το και θα καταλάβετε.



Το τρίτο είναι το κομμάτι του Στέλιου Καζαντζίδη με τίτλο «Υπάρχω». Ο στίχος: «Υπάρχω, κι όσο υπάρχεις θα υπάρχω, σκλάβα τη ζωή σου θα΄χω» σίγουρα γράφτηκε από Σκορπιό!



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο αισθηματίας του ζωδιακού. Ο άνθρωπος της οικογένειας και ο χαρακτήρας που πληγώνεται πιο εύκολα από τον καθένα. Ο Καρκίνος έχει ένα θέμα με τις… αναμνήσεις. Κολλάει στο παρελθόν. Ζει με αυτό και δεν μπορεί να ξεκολλήσει με τίποτα. Υποφέρει εύκολα και σε μεγαλύτερο βαθμό από τα άλλα ζώδια. Οπότε… Η Δέσποινα Βανδή τα είπε όλα στο τραγούδι της με τίτλο «Υποφέρω». «Υποφέρω πολύ! Έχεις φύγει, έχει μείνει η ζωή μου μισή». Πόσο πιο… Καρκίνος;



ΙΧΘΥΕΣ

Εδώ μιλάμε για μια κατηγορία μόνη της. Ο Ιχθύς ζει στον κόσμο του. Περπατά και ονειρεύεται. Όνειρο ζει μην τον ξυπνάτε, αφήστε τον να το ζήσει κι αυτό που έλεγε και ο Παντελίδης. Ποιο τραγούδι λοιπόν ταιριάζει στον Ιχθύ; Το κομμάτι της Έλλης Κοκκίνου με τίτλο «Κοσμοθεωρία». Ναι… Ο Ιχθύς τραγουδάει: «Γιατί εγώ ζω στον κόσμο τον δικό μου κι εκεί υπάρχεις μόνο εσύ μωρό μου. Είναι η δικιά μου κοσμοθεωρία, μονάχα εσύ να έχεις σημασία…»



Διάβασε επίσης:

Τα 3 ελληνικά τραγούδια που εκφράζουν απόλυτα τα ζώδια του αέρα

Τα τραγούδια που είναι αφιερωμένα αποκλειστικά στα ζώδια της φωτιάς

Τα ελληνικά τραγούδια που εκφράζουν απόλυτα τα ζώδια της Γης

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved