Τα ελληνικά τραγούδια που εκφράζουν απόλυτα τα ζώδια της Γης

Τα τραγούδια τα λένε όλα! Εμείς απλά τα συνδέουμε με τα ζώδια.

Τα ελληνικά τραγούδια που εκφράζουν απόλυτα τα ζώδια της Γης

Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως έχουν το δικό τους ελληνικό τραγούδι που τους περιγράφει... απόλυτα!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος έχει πολλά προτερήματα, αλλά έχει και μια μεγάλη αδυναμία. Αυτή δεν είναι άλλη από το φαγητό. Του αρέσει το καλό φαγητό και με αυτό μπορείς εύκολα να τον ξελογιάσεις αλλά και να τον δελεάσεις. Και για να τα λέμε και όλα, του αρέσει το… πολύ φαγητό. Αν λοιπόν χωρίσει για παράδειγμα, εύκολα θα χρησιμοποιήσει ως δικαιολογία τον πόνο του χωρισμού για να το ρίξει στο φαΐ. Οπότε μια χαρά τα λέει ο Δημήτρης Σταρόβας στο τραγούδι του με τίτλο «Ο αγλέορας». Ο στίχος που εκφράζει τον Ταύρο είναι αυτός που λέει: «Για σένα θα φάω τα σάντουιτς όλου του κόσμου».



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος ζει και αναπνέει για την τελειότητα. Θέλει τα πάντα να γίνονται όπως πρέπει. Θέλει όλα να είναι στην εντέλεια. Για να κάνει μια κίνηση πρέπει να υπάρχουν οι… κατάλληλες προϋποθέσεις. Ακόμα και στα ερωτικά του λοιπόν λειτουργεί βάσει σχεδίου και το σωστό timing είναι αρκετά σημαντικό. Πολύ καλά του τα λένε λοιπόν ο Γιώργος Λεμπέσης και η Δέσποινα Βανδή στο κομμάτι τους με τίτλο «Κατάλληλες προϋποθέσεις». Γιατί μπορεί να μην της το έχεις της Παρθένου, αλλά και ερωτικό ζώδιο είναι και αρκετά… παιχνιδιάρικο στο κρεβάτι είναι.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι αυτό που λέμε «μπετόν αρμέ». Σκληρό καρύδι. Δεν λυγίζει, δεν πέφτει και δεν σκύβει το κεφάλι. Αντέχει λοιπόν. Και αντέχει πολύ. Ο Σάκης Ρουβάς τραγούδησε το κομμάτι με τίτλο «Άντεξα» και στους στίχους αναφέρει: «Άντεξα, κομμάτια κι όνειρα μάζεψα. Την μοναξιά μου την έκανα φίλη καλή. Άντεξα να αρνηθώ ότι λάτρεψα. Φύγε πια από την ζωή μου, δεν έχω για σένα ζωή». Ο Αιγόκερως είναι από τα λίγα ζώδια που τον αντέχουν τον πόνο και καταφέρνει μέσα από μια δύσκολη κατάσταση να βγει πιο δυνατός.



Διάβασε επίσης:

Τα 3 ελληνικά τραγούδια που εκφράζουν απόλυτα τα ζώδια του αέρα

Τα τραγούδια που είναι αφιερωμένα αποκλειστικά στα ζώδια της φωτιάς

Τα 4 ζώδια που πραγματικά μισούν το «μέσα»

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved