Τι πραγματικά σημαίνει ο κάθε πλανήτης. Μέρος Β΄

Ήρθε η ώρα να σας πω τι πραγματικά σημαίνει ο κάθε πλανήτης. Νομίζατε ότι ξέρατε αστρολογία, μέχρι που εμφανίστηκα στο προσκήνιο
Τι πραγματικά σημαίνει ο κάθε πλανήτης. Μέρος Β΄

By Stazomeli

Ήρθε η ώρα να σας πω τι πραγματικά σημαίνει ο κάθε πλανήτης. Νομίζατε ότι ξέρατε αστρολογία, μέχρι που εμφανίστηκα στο προσκήνιο για να σας διδάξω...

Μέρος Β΄

Ερμής

Αντίληψη, επικοινωνία και τρόπος έκφρασης. Τώρα με τα GPS, αφεθείτε ελεύθερα στο πλανητικό χάος. Ο ευρών αμειφθησεται.

Παράδειγμα: έχω Ερμή στους Ιχθύς. Κοιμάμαι σα το ζωντόβολο - σχεδόν όρθιος και πρέπει να ακούσω 2 φορές το κάθε πράγμα για να στροφάρει ο υπερεγκέφαλός μου. Στη συνέχεια δίδεται σήμα στον αφαλό μου, για να χωνέψω την πληροφορία. Η επεξεργασία θα γίνει από μισθωμένο Δίδυμο…..

Επίσης κατέχω ταλέντο στην έκφραση και την λαλιά. Γι αυτό το λόγο, δε μιλάω πια, ζωγραφίζω!

Αφροδίτη

Αισθητική, ευχαρίστηση, σεξ και φιλικότητα. Δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ’ ανέβει στο κρεβάτι…

Η καλή μας Αφροδίτη, θα μας δείξει τι αγαπάς, πως αγαπάς, πως το εκφράζεις (εδώ θα βάλει και ο Άρης λίγο το ….. δαχτυλάκι του).

Είναι και μια ένδειξη του γούστου μας γενικότερα.

Παράδειγμα: Έχω Αφροδίτη στους Διδύμους. Είσαι τσαχπινογαγραλιάρα, απαντάω εγώ ως ενημερωμένη αστρολόγα. Σ αρέσει το ανάλαφρο ντύσιμο σε σημείο σκανδάλου, τα πιπίνια και θα του ζαλίσεις τον έρωτα κανονικά και με το νόμο.

Φαντάσου τώρα Αφροδίτη στον Αιγόκερω! ‘’I love status symbols’, θα΄πρεπε κανονικά να την ονομάσουμε, αλλά έχε χάρη που είμαι στις γλυκές μου μέρες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved