5 πράγματα που χρειάζεται να γνωρίζεις για τον Ερμή στον Αιγόκερω

Κυρίως τι να μην κάνεις!!!

5 πράγματα που χρειάζεται να γνωρίζεις για τον Ερμή στον Αιγόκερω

Δε θέλουμε να σε φοβίσουμε, αλλά το άτομο που έχει Ερμή στον Αιγόκερω θέλει ειδικό χειρισμό γι' αυτό φρόντισε να αποφύγεις ορισμένες συμπεριφορές. Διαφορετικά, κινδυνεύεις να μπεις στη μαύρη λίστα του ή να σε βρεθείς αντιμέτωπος/η με την ειρωνεία και τον σαρκασμό του!

1. Μην του κάνεις χοντρές πλάκες. Δε σηκώνει χάχανα και καφρίλες. Το χιούμορ του είναι δύσκολο, μερικές φορές και μαύρο, αλλά ποτέ φτηνό ή προσβλητικό.

2. Δε τον βομβαρδίζεις με ένα πακτωλό πληροφοριών! Θα τα βάλει όλα σε τάξη, αφού πρώτα εξετάσει την αξία των όσων του λέει κανείς. Ξέρει να ξεχωρίζει το άχρηστο από το χρήσιμο και φυσικά πώς να το αξιοποιήσει!

3. Μην αμφισβητήσεις την αυθεντία του λόγου του, την εμπειρία ή την εξουσία που ενδεχομένως μπορεί να κατέχει! Μιλάει πάντα με ύφος αυστηρό αρέσκεται στον αέρα υπεροχής που αποπνέει και δεν καλοδέχεται όσους τον παίρνουν ελαφρά ή τον αγνοούν!

4. Επίτρεψέ του να είναι πάντα σκεπτικός και φορτωμένος με αμφιβολίες! Στο κάτω κάτω, για να χωνέψει μια ιδέα ή μια πληροφορία θέλει πρώτα να την εξετάσει καλά. Αν μη τι άλλο, δεν θα την κάνει κτήμα του και δεν θα την μεταλαμπαδεύσει, εάν στα σίγουρα δεν είναι σωστή ή χρήσιμη!

5. Λιγομίλητος και μετρημένος στα λόγια, δε σου δίνει την εντύπωση του επικοινωνιακού τύπου, αλλά σε ξεπληρώνει με την ποιότητα των λόγων του! Άκουσε την γνώμη του, μην την υιοθετήσεις, αν σου πηγαίνει, αλλά σίγουρα θα τη βρεις μεστή και πρακτική!

Διάβασε επίσης: Πόσο επηρεάζει ο Άρης στον Κριό τα 12 ζώδια;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved