Tι πραγματικά σημαίνει ο κάθε πλανήτης. Μέρος Α΄

Ήρθε η ώρα να σας πω τι πραγματικά σημαίνει ο κάθε πλανήτης. Νομίζατε ότι ξέρατε αστρολογία, μέχρι που εμφανίστηκα στο προσκήνιο
Tι πραγματικά σημαίνει ο κάθε πλανήτης. Μέρος Α΄

By Stazomeli

Ήρθε η ώρα να σας πω τι πραγματικά σημαίνει ο κάθε πλανήτης. Νομίζατε ότι ξέρατε αστρολογία, μέχρι που εμφανίστηκα στο προσκήνιο για να σας διδάξω πως το λεν’ το γιαχαμπίμπι-πάμε-όλοι-για-κολύμπι…

Μέρος Α΄

Ήλιος

Το είναι μας. Αυτό που μισούμε ή λατρεύουμε, ανάλογα με το ζώδιό μας. Οι βασικές μας ενέργειες, πηγάζουν από εκεί. Για όλα τα’ άλλα φταίνε η Μέρκελ και οι υπόλοιποι πλανήτες.

Νόμιζες ότι ο ωροσκόπος του Τάκη έφταιγε για όλα τα δεινά που σου προκαλεί. Δεν είναι αλήθεια αγαπητή μου: φταίει και ο ίδιος ο Τάκης.

Μην αγνοείτε τον Ήλιο και πέφτετε με τα μούτρα στους άλλους πλανήτες για να εξηγήσετε ότι βλέπετε, όπως θέλετε και όπως θα θέλατε να είναι. Ξεκίνα με το σπόρο για να δεις τι φαί θα βγει στο τέλος της ημέρας στο πιάτο σου.

Σελήνη

Ο εσωτερικός μας εαυτός και το υποσυνείδητό μας. Τα όνειρα και οι επιθυμίες μας. Ότι δεν βλέπεις, αλλά αισθάνεσαι.

Είναι μια καλή εξήγηση για τις ψυχώσεις που εμφανίζεις.

Παράδειγμα: Έρχεσαι και λες :‘’έχω σελήνη στον σκορπιό’’.

Λέμε εμείς: ‘’ας πρόσεχες!’’

Θα αναρωτιέσαι μια ζωή τι πηγαίνει στραβά με σένα και γιατί έχεις τις μαύρες σου ακόμα κι όταν φοράς άσπρα. Θέλεις να σηκώσεις κεφάλι, να αναστηθείς, αλλά του Λαζάρου πέρασε.

Κατάλαβες?

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved