Ο larger than life Ερμής στον Τοξότη!

Ο larger than life Ερμής στον Τοξότη!

Υπάρχουν οι Ερμήδες που αγαπούν τα γράμματα, τα πράγματα, την τάξη, την αλήθεια και τόσα άλλα και ο... Ερμής στον Τοξότη! Αυτός είναι μια κατηγορία μόνος του. Μιλάμε για την περίπτωση.

Διάβασε παρακάτω και θα συμφωνήσεις κι εσύ!

-Είναι τύπος larger than life (πιο μεγάλος από τη ζωή)!

-Ακούει τη φωνή της αισιοδοξίας, θα δει το φως στο μαύρο σκοτάδι, είναι χαρά Θεού να τον έχεις δίπλα σου!

-Μισεί τη γκρίνια και τους μίζερους ανθρώπους. Αλλεργία τον πιάνει!

-Βαριέται εύκολα και γι’ αυτό το λόγο πολλά ξεκινάει, λίγα τελειώνει. Ε, και;

-Του αρέσει να μαθαίνει νέα πράγματα, να συλλέγει πληροφορίες και γνώσεις, αλλά μη φανταστείς ότι επειδή έχει χωθεί σε 100 πράγματα, θα κάτσει να τα ακολουθήσει μέχρι τέλους. Είπαμε: για την εμπειρία πάει, όχι για Διδακτορικό!

-Στοχεύει ψηλά! Θα ασχοληθεί με φιλοσοφία, με πολιτικά θέματα, με τη δικαιοσύνη κι όλες τις ευγενείς ιδέες, αλλά ποτέ δε θα τον ακούσεις να μικροκουτσομπολεύει. Αυτά είναι για τις κατίνες αγάπη μου!

-Μισεί την καταπίεση, την ταξινόμηση, την αυστηρή πειθαρχία, ενώ το χάος φαίνεται να του ταιριάζει γάντι! Κι όμως σ’ αυτό το χάος βρίσκει πάντα ό,τι ψάχνει!

-Τέλος, μην πέσεις από την καρέκλα σου, αν τον ακούσεις να μιλάει κάπως πρόστυχα, αφού η λογοκρισία είναι ανύπαρκτη! Μπορεί να σου προκαλέσει τρελό γέλιο ή τρομερό θυμό. Όπως και να ‘χει το πράγμα, αυτός είναι ο Ερμής στον Τοξότη και ποσώς τον ενδιαφέρει να πάρει την ευχή σου! Αμ, πως!

Και τώρα, απόλαυσέ τον στο παρακάτω βίντεο!





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved