Με τον Ερμή στο Σκορπιό θα τα πεις όλα... με το ζόρι!

Θα σου βγάλει τις λέξεις με το... τσιγκέλι

Με τον Ερμή στο Σκορπιό θα τα πεις όλα... με το ζόρι!

Ήρθε ο πιο βασανιστικός, σαδιστής, μαζόχας και ανυπόφορος Ερμής! Φοράει τη... Σκορπίσια στολή του και θα σου βγάλει μία-μία τις λέξεις... με το τσιγκέλι. Όλα θα του τα πεις, θέλεις-δε θέλεις!

Έξυπνος, οξυδερκής και με διαπεραστική ματιά, αντιλαμβάνεται ακόμα και τα ανείπωτα, διαβάζει τους ανθρώπους με χαρακτηριστική ευκολία, ενώ ο ίδιος παραμένει γρίφος. Ξέρει τι σκέφτεσαι, ξέρει τι σκέφτεται, μάντεψε τι σκέφτεται και μπορώ να συνεχίσω το παιχνίδι τούτο στο άπειρο. Από τη φύση του κατάει μυστικά, μη σου πω ότι τα πάντα κρατάει μυστικά! Δε θα μάθεις τίποτα για εκείνον, που δε θέλει.

Από την άλλη, έχει μια έμφυτη περιέργεια για όλα: δεν μπορεί να μην ανακαλύψει τι υπάρχει, τι κρύβεται, τι είναι γύρω του. Καλός ντετέκτιβ, άριστος ερευνητής, μείνε ψύχραιμος/η, όταν -δήθεν τυχαία- έρθει από πάνω σου και αρχίσει να σε κοιτάει παράξενα. Περνάει τη φάση της εξερεύνησης για να καταλήξει σε κάποια συμπεράσματα.

Βέβαια, τα συμπεράσματα του Ερμή στον Σκορπιό είναι μάλλον κάτι σαν... καταδίκη! Διότι, όταν του καρφωθεί μια ιδέα στο μυαλό, σου εύχομαι... καλή τύχη, γιατί δε θα του αλλάξεις γνώμη, όσο κι αν τον ικετεύσεις. Άπαξ και το αποφάσισε, μόνος του θα αλλάξει γνώμη, αν αλλάξει, όποτε αλλάξει (σ' αυτήν ή την άλλη ζωή!).

Σκορπιέ, μη βασανίζεις τον Ερμή! Έχει ψυχούλα κι αυτός!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved