La belle de jour. Γυναίκα Ζυγός

Αναμφισβήτητα μια από τις πιο όμορφες γυναίκες του ζωδιακού κύκλου.
La belle de jour.  Γυναίκα Ζυγός

by Stazomeli

Αναμφισβήτητα μια από τις πιο όμορφες γυναίκες του ζωδιακού κύκλου. Σ’ αυτό υποκλινόμαστε το δίχως άλλο. Έχει έμφυτη και ανεπτυγμένη αίσθηση του γούστου. Δε χρειάζεται να πονοκεφαλιάσει για να σκεφτεί ποιο χρώμα πάει με ποιο και ποιο αξεσουάρ θα απογειώσει το ντύσιμό της.

Δεν αγαπά τους καυγάδες (εκτός κι αν μαλώνουν κάτω από το παραθύρι της για το ποιος θα την αποκτήσει) και θέλει να ακούει και τις δυο πλευρές κάθε επιχειρήματος, όχι για να αποφανθεί υπέρ ή κατά, αλλά απλά γιατί κάπως πρέπει να περάσει η ώρα! Παρόλα αυτά μη γελιέστε, είναι πολύ ικανή ομιλήτρια όταν θελήσει.

Ώρες ώρες όμως, άνετα την πιάνει κανείς από το μαλλί… Φλερτάρει ατελειώτα, χαχανίζει, πεταλουδίζει και ασχολείται με κάθε τι επιφανειακά λαμπερό. Στρας δώσε της και την ψυχή της πάρε. Ναι μεν δε θα σε τσαλαπατήσει ποτέ, αλλά θα ευχόσουν να το είχε κάνει. Απλά, δεν ασχολείται άλλο με εσένα και τα προβλήματά σου, τα οποία τι κι αν τ’ άκουσε, δε θυμάται τίποτα, σε κίνδυνο μην της μείνει κανένα ψυχολογικό τραύμα…

Η πεταλουδίτσα του ζωδιακού γοητεύει, αλλά ποτέ δε θα σας χτυπήσει την πόρτα δυο φορές. Όσοι δεν έχετε πρόβλημα, πλησιάστε. Άλλωστε, η ομορφιά της και η ελαφρότητά της, είναι το αντίδοτο των πολλών προβληματισμών.

Βρε, λες?....

Απολαύστε στο βίντεο… τις πανέμορφες Ζυγίνες Catherine Deneuve και Βrigitte Bardot

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved