5 ζώδια που ο Καρκίνος βρίσκει ανυπόφορα

Για τον Καρκίνο είναι... too much!

5 ζώδια που ο Καρκίνος βρίσκει ανυπόφορα

Για κάποιους άλλους είναι ΟΚ, για τον Καρκίνο όμως τα παρακάτω ζώδια είναι πραγματικά ανυπόφορα!

Αν ανήκεις σε ένα από τα 5, κράτα τις αποστάσεις σου!

1. Κριός

Δυναμικός ο Κριός, ωραίος τύπος, απλά ίσως λιγάκι πιο αυθόρμητος -να το πω-, γεμάτος περιττή ενέργεια -να το πω-, πιεστικός κι αφόρητα καβγατζής -να το πω-, μια φορά, στον λαιμό του Καρκίνου κάθεται, που ψάχνει το κοντινότερο παράθυρο για να το πετάξει από κάτω. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο Κριός είναι, εξίσου, παρορμητικός, όπως και ο Καρκίνος, ενώ ο Κριός, είναι το ίδιο συναισθηματικός, όσο κι ο Καρκίνος, απλά επιλέγει να μην εκδηλώνει τις αδυναμίες του ή τα συναισθήματα του, θεωρώντας ότι τον κάνουν αδύναμο. Αν ο Καρκίνος άντεχε τα απότομα ξεσπάσματα του Κριού κι ο Κριός τα απρόβλεπτα ξεσπάσματα του Καρκίνου… ουπς! Σαν να μου φαίνεται ότι και οι δυο από το ίδιο πάσχουν: από αψυχολόγητη συμπεριφορά. Αλλά μια φορά… χωριό δεν κάνουν! Βρε κοίτα κάτι πράγματα!

2. Δίδυμοι!

Όσο κοντά κι αν βρίσκονται ζωδιακά, τόσα χιλιόμετρα μακριά είναι ο ένας από τον άλλο! Αν παρατηρήσετε τη λίστα, θα διαπιστώσετε ότι ο Καρκίνος και τα ζώδια του αέρα δεν έχουν κοινά σημεία. Ο Δίδυμος, λοιπόν, είναι το μυαλό, αλλά ο Καρκίνος η καρδιά! Και για κάποιο λόγο αυτοί οι δυο δε μπορούν να επικοινωνήσουν, δε μπορούν να καταλάβουν ο ένας τον άλλον. Μάλλον ο Δίδυμος διαολίζει τον Καρκίνο για τον ίδιο λόγο που το παθαίνει και με τον Τοξότη: δεν του εμπνέει εμπιστοσύνη!

3. Ζυγός!

Γλύκες είναι και οι δυο, αλλά γλύκες που κρατάνε αποστάσεις και το πολύ-πολύ να κάνουν παρεΐτσα, αλλά ως εκεί! Ο Ζυγός βρίσκει τον Καρκίνο υπερβολικό στις αντιδράσεις του κι ο Καρκίνος, φιλοδοξεί να χαστουκίσει τον Ζυγό μπας κι εκμαιεύσει καμία αντίδραση εκ μέρους του! Ο Ζυγός, πάλι, θα απομακρυνθεί από τον Καρκίνο, μόλις οσφριστεί το δράμα κι ο Καρκίνος θα λυσσάξει με την αδιαφορία του Ζυγού! Μήπως να τους βάζαμε να καθίσουν χώρια καλύτερα;

4. Τοξότης!

Εδώ τα πιάσαμε! Ο Τοξότης είναι αλλού για αλλού με τα μέτρα και τα σταθμά του Καρκίνου, που δεν έχει χειρότερο από το να μη μπορεί να πιάσει ένα άτομο και να το καθίσει κάτω εκεί που θέλει κι όπως θέλει. Κοινώς ο Καρκινούλης μια ελαφρά τάση για δέσμευση την έχει (στο «ελαφρά» γελάσαμε όλοι) και φυσικά ό,τι δεν φτάνει να το πιάσει… προσπαθεί να το χειραγωγήσει, τέχνασμα που προκαλεί αλλεργία στον Τοξότη. Για να μην το πάω κι ένα βήμα πιο μακριά... Μόλις ο Τοξότης καταλάβει τι πραγματικά θέλει ο Καρκίνος, έχει αλλάξει πόλη, χώρα κι ημισφαίριο! Έξαλλος ο Καρκίνος!

5. Υδροχόος

Μια από τα ίδια με τον παραπάνω, μόνο που σε αυτή την περίπτωση, ο Υδροχόος κατορθώνει να σπάσει τα νεύρα του Καρκίνου, μόλις τον αρχίσει στα «μη» και στα «δεν». Κι ενώ ο Καρκίνος έχει γενικά υπομονή, η απάθεια και το «είμαι φεύγα» του Υδροχόου τον μετατρέπουν σε μικρό Ταλιμπάν, που επιθυμεί σφόδρα να πάρει κεφάλια: κατά προτίμηση εκείνο του Υδροχόου! Α, πα, πα. Μακριά αυτοί οι δυο, η χημεία τους είναι… ανύπαρκτη!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved