Σούζυ τρως! Και ψεύδεσαι και τρως!

Ποιο είναι το αγαπημένο... ψέμα του κάθε ζωδίου;

Σούζυ τρως! Και ψεύδεσαι και τρως!

«Πάλι ψέμα είπες Σούζυ; Αφού σε βλέπω! Δεν στένεψε το φόρεμα, το στοματάκι σου άνοιξες πάλι!»

Η... Σούζυ από την πασίγνωστη ταινία, που έλεγε ψέματα, άνηκε σε συγκεκριμένο ζώδιο, που βέβαια δε γνωρίζουμε. Όμως, γνωρίζουμε τι ψέμα λένε με μεγάλη ευκολία όλα τα ζώδια κι ήρθε η ώρα να το μάθεις κι εσύ!

ΚΡΙΟΣ: Δεν με πειράζει…

Τον πειράζει, αλλά έχει και 10 κιλά υπερηφάνεια να κουβαλήσει. Τον τσούζει, όμως δε θέλει να του βγει το κακό όνομα, κατάλαβες; Διαφορετικά, εάν μπορούσε, θα σου ξεκόλλαγε το κεφάλι από τους ώμους!

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν θύμωσα, είμαστε εντάξει.

Φυσικά κι είστε εντάξει! Κι εκείνος θα είναι πολύ εντάξει με τον εαυτό του, που θα κατεβάσει ρολά και θα σου τραβήξει ένα άκυρο από εδώ μέχρι απέναντι! ΧΑ!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν ξέρω τι έγινε!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα! Μισό λεπτό, έχω κι άλλο: χαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Σου είπε τέτοιο πράγμα; Κι εσύ τον πίστεψες; Που όχι μόνο ξέρει τι έγινε, αλλά ξέρει και πώς έγινε, από ποιον έγινε και τι ώρα έγινε! Χαχαχασχασχαχαχαχα! (κλαίω από τα γέλια!)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όλα είναι ΟΚ! Γιατί ρωτάς;

Στο λέει με ύφος γλυκό, αλλά κρύβει ένα σκασμό από προβλήματα που τον στενοχωρούν. Κλαίει μόνος του, πίσω από κλειστές πόρτες κι ακούει καψουροτράγουδα σε 5 γλώσσες. Η κουλτούρα-κουλτούρα…

ΛΕΩΝ: Θέλω την ησυχία μου!

Ότι την θέλει-την θέλει! Όλα κι όλα! Αρκεί μετά να του γίνεις φόρτωμα, να τον αναζητήσεις, να σου λείψει, να τον παρακαλάς να έρθει για ένα καφέ, ένα φαγητό, μια βεγγέρα! Λέοντας ξεχασμένος, αφημένος στην ησυχία του, δεν έχει γεννηθεί ακόμα!






ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Α, δεν με νοιάζει, κάνε ό,τι θες!

Μια που το είπε και μια που θα φάει τα λυσσακά του να βεβαιωθεί ότι θα κάνεις εκείνο που θέλει! Τι λες παιδάκι μου που θα χάσει ο εμμονάκιας τον έλεγχο της κατάστασης; Πας καλά;;;;

ΖΥΓΟΣ: Μην τα πάρω και γίνει της Κορέας εδώ!

Μην τα πάρεις, άσε τα εκεί που τα βρήκες και τράβα να μας κρατήσεις μούτρα για 5 λεπτάκια. Μετά ξαναέλα γιατί σερβίρουμε το γλυκό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όχι καλέ! Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο με αυτό!

Μωρέ, όχι μόνο θα ασχοληθεί, αλλά θα το κάνει κι αποστολή στη ζωή του να βγάλει άκρη με την κατάσταση ή το πρόσωπο με το οποίο είπε ότι... δε θα ασχοληθεί. Έτσι, για να μαθαίνετε τα αγνά υπόλοιπα ζωδιάκια, τι σημαίνει να φας κόλλημα με κάτι και να το παίζεις –αποτυχημένα- κινέζος!






ΤΟΞΟΤΗΣ: Στοπ! Στοπ παίδες! Πέσαμε στην περίπτωση...

Αυτός όχι μόνο δε λέει ψέματα, αλλά σπάει και τρελή πλάκα βλέποντας τις αντιδράσεις στα μούτρα σου, όταν σου λέει την αλήθεια! Βρε τον μπαγάσα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πες μου ό,τι θες, ελεύθερα. Θα σε καταλάβω…

Εάν πίστεψες έστω και μια λέξη, είσαι βλάκας! Ο Αιγόκερως δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσει να ασχοληθεί αρκετά μαζί σου και με τα προβλήματά σου, εκτός κι αν είσαι κολλητάρι του. Διαφορετικά -να το ξέρεις- βαριέται και θέλει να σπάσει λίγη πλάκα, ακούγοντας την κλάψα σου, (θα είναι ευγενικός τουλάχιστον, θα γελάει από μέσα του)…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν με νοιάζει τι γνώμη έχουν οι άλλοι για εμένα…

Φυσικά και τον νοιάζει γιατί κοιμάται και ξυπνάει με την πεποίθηση ότι όλοι τον θαυμάζουν κι οι μασέλες πέφτουν στο πάτωμα καρφί, όταν περνάει από μπροστά τους! «Μα τι τζάμι τύπος», αναφωνούν όλοι και μελώνουν…

ΙΧΘΥΣ: Ξέρω πολύ καλά τι κάνω, ΟΚ;

Η ατάκα που ξεστομίζει ο Ιχθύς ένα βήμα πριν το απόλυτο χάος…. Δεν σχολιάζω άλλο, ξέρει πολύ καλά τι κάνει…



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved