Πόσο μοιάζουν και πόσο διαφέρουν οι Δίδυμοι με τον Τοξότη;

Τους συγκρίνουμε και επισημαίνουμε ομοιότητες και διαφορές

Πόσο μοιάζουν και πόσο διαφέρουν οι Δίδυμοι με τον Τοξότη;

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι Δίδυμοι με τον Τοξότη αντικρύζουν ο ένας το άλλο και μουρμουράνε «βρε κάτι μου θυμίζει αυτός» για να απεμπολήσουν την σκέψη τους μετά και να φτύσουν τον κόρφο τους!

Μα γιατί βρε παιδιά; Εκεί που ο ένας κοιτάζει τον άλλο με θαυμασμό, τσακ! Κάτι γίνεται και χαλάει η σούπα!

Για αυτό κι εμείς τους συγκρίνουμε σε 5 σημεία και επισημαίνουμε ομοιότητες και διαφορές! Τι λες; Συμφωνείς;

1. Μικρή Vs Μεγάλη εικόνα!

Ο Δίδυμος μπαίνει κάπου, σκανάρει το χώρο, το ματάκι του κόβει πρόσωπα και καταστάσεις, αντιλαμβάνεται μέχρι κι αυτά που δεν του έχουν πει και πάει να καθίσει. Ο Τοξότης από την άλλη, δεν θα ασχοληθεί με λεπτομέρειες του τύπου ποιος, τι και γιατί. Θα κοιτάξει τη μεγάλη εικόνα. Θα νιώσει το γενικότερο vibe του χώρου κι αναλόγως θα κινηθεί.

Έτσι πορεύονται πάντα αυτοί οι δυο: ο Δίδυμος πιάνει με τις κεραίες του χιλιάδες μικρά ερεθίσματα, ενώ ο Τοξότης, μπορεί να δει την συνολική εικόνα των πραγμάτων και να τα κρίνει ορθά. Ο ένας έχει το μυαλό για την κάθε μέρα, ενώ ο άλλος το μυαλό για να προβάλλει πράγματα στο μέλλον!

2. Είναι σαν το ying και το yang! Δυο θετικές δυνάμεις, που όμως εκφράζονται με άλλο τρόπο!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι και οι δυο είναι αισιόδοξοι, πολυτάλαντοι, πολύπλευροι, πανέξυπνοι, πολυσχιδείς προσωπικότητες. Είναι άνθρωποι γεμάτοι ζωή, χρειάζονται διαρκώς νέα ερεθίσματα και βαριόνται απελπιστικά εύκολα! Το μυαλό τους τρέχει σε 1000 πράγματα ταυτόχρονα και μοιάζουν να έχουν τρόπο να τα καταφέρνουν όλα, χωρίς να ιδρώσουν, χωρίς να εκνευριστούν, χωρίς να γκρινιάζουν! Είναι σούπερ παιδιά!

Όμως εκεί σταματάνε και οι ομοιότητες! Ο Δίδυμος είναι κοφτερά κι επικίνδυνα έξυπνος, ενώ ο Τοξότης έχει την προσοχή του στραμμένη αλλού: στη γνώση κι όχι στη μάθηση. Ενώ ο Δίδυμος αριστεύει ως μαθητής, ο Τοξότης δεν θα αποδειχτεί ποτέ επιμελής, μα θα κατορθώσει να γίνει εύκολα δάσκαλος του δασκάλου του! Μυστήριο πώς, μη με ρωτάτε!

3. Λατρεύουν την ανεξαρτησία τους!

Αλήθεια ή ψέμα; Μα φυσικά κι είναι αλήθεια και για τους δυο τους, απλά για τον Δίδυμο, το να είναι ελεύθερος είναι κάτι δεδομένο, για το οποίο δε θα κάνει επιπλέον φασαρία, σε αντίθεση με τον Τοξότη, που μπορεί να ξεκινήσει τον Γ’ Παγκόσμιο, αν ψυλλιαστεί ότι πας να τον εγκλωβίσεις σε μια σχέση ή κατάσταση. Θεός φυλάξει! Ο Δίδυμος από την άλλη, δεν θα πει κουβέντα, αλλά θα το καταλάβεις εύκολα ότι δεν φυλακίζεται μήτε τούτος. Απλά… θα ανοίξει την πορτούλα και θα φύγει, ενώ εσύ… κοιμάσαι!

4. Αγαπάω την περιπέτεια, εσύ;

Αυτό είναι σίγουρα ατάκα του Τοξότη. Άσε τον μόνο του στο σημείο Α και θα τον βρεις να πίνει Pina Colada σε άλλο ημισφαίριο, 6 ζώνες ώρας μακριά από εκεί που τον άφησες. Τέλεια!

Ο Δίδυμος, πάλι, δεν θα πει «όχι» ποτέ στην περιπέτεια, γουστάρει τρελά, αρκεί να είναι… διανοητική περιπέτεια! Δεν βρίσκει αναγκαία προϋπόθεση να ταξιδέψει το σώμα, αν μπορεί πετυχημένα και σωστά να ταξιδέψει ο λογισμός του!

5. Ο νευρωτικός εραστής συναντάει τον αντίποδά του!

Νευρωτικός ο Δίδυμος, ο αντίποδας του ο Τοξότης. Ο ένας θα είναι μονίμως στην τσίτα, ο δεύτερος θα απορεί προς τι ο πανικός. Ο Δίδυμος είναι ο τύπος του ανθρώπου, που, επειδή δεν θέλει να του ξεφύγει τίποτα, θα σκορπιστεί σε χίλια κομμάτια, ο δε Τοξότης εξακολουθεί να απορεί γιατί δεν το παίρνει χαλαρά κι όμορφα, όπως κι εκείνος. Ε κι αν του ξεφύγει κάτι, δεν είναι και το τέλος του κόσμου! Θα το βρει στην πορεία…

Διάβασε επίσης: Αν ήσουν Δίδυμος για μια μέρα...

Μάνα Δίδυμος: Μιλά ακατάπαυστα και είναι πάντα στο... πόδι

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved