Τρίτη και 13 και λοιπές δεισιδαιμονίες…

Απολαύστε το βίντεο με τον… πρόεδρο συλλόγου γκαντέμηδων και προληπτικών… Είναι να μην πιστεύεις;!

Τρίτη και 13 και λοιπές δεισιδαιμονίες…

Εμείς και οι Ισπανοί έχουμε ένα μικρό θέμα με τον συνδυασμό αυτό. Οι υπόλοιποι ενοχλούνται με το Παρασκευή και 13.

Πάνω κάτω, οι περισσότεροι γνωρίζουμε ότι η Κωνσταντινούπολη αλώθηκε δύο φορές, την πρώτη, Τρίτη 13 Απριλίου 1204 και τη δεύτερη, Τρίτη 29 Μαΐου 1453. Από τότε, η Τρίτη δε θεωρούταν ιδιαίτερα γουρλίδικη ημέρα.

Μεταξύ μας, ημέρα του Άρη είναι, πόσο τυχερή μπορεί να γίνει; Τρίτες συνήθως αποφεύγουμε να κάνουμε δραστηριότητες που ταιριάζουν καλύτερα σε άλλους πλανήτες, όπως π.χ. styling στο μαλλί μας (Παρασκευή δαγκωτά!) ή διαπραγματεύσεις (Τετάρτη με τις ευλογίες του Ερμή) κ.ο.κ. Εκμεταλλευτείτε την Τρίτη για εκείνο που της αρμόζει: σπορ (με έμφαση στις πολεμικές τέχνες) και καυγάδες (πλάκα κάνω!).

Το 13 ως αριθμός φέρει το βάρος της μη-τελειότητας! Το 12 θεωρείται τέλειος αριθμός (12 μήνες, ζώδια, απόστολοι, 12 και οι Άθλοι του Ηρακλή) και το 13 έχει ένα κακό: έναν αριθμό παραπάνω!

Για πολλούς όλα αυτά είναι προλήψεις, δεισιδαιμονίες, μύθοι. Κάποιοι δεν δίνουν βάση, αλλά προφυλάσσονται και κάποιοι άλλοι παίρνουν τα μέτρα τους… Είναι για να ρισκάρεις να δεις μαύρη γάτα, ή να περάσεις κάτω από σκάλα; Α, πα πα πα! Που καιροί για τέτοιες ατυχίες;

Απολαύστε το βίντεο με τον…. πρόεδρο συλλόγου γκαντέμηδων και προληπτικών… Είναι να μην πιστεύεις!;!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved