Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 14° 49' 08" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 24° 51' 53" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 20° 17' 39" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 09° 43' 57" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 10° 56' 24" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 06° 36' 48" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 26° 12' 02" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 00' 13" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 41' 17" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 45' 29" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 08° 11' 55" ΤΑΥΡΟΣ R

12 ζώδια. 12 τρόποι να βγούμε από την κρίση…

Κριαρίσιος τρόπος: Θα ισοπεδώσουμε την κρίση με τσαμπουκά άνευ προηγουμένου. Θα την κάνουμε σκόνη σας λέω. Θα της αλλάξουμε τα φώτα.

12 ζώδια. 12 τρόποι να βγούμε από την κρίση…

Κριαρίσιος τρόπος:  Θα ισοπεδώσουμε την κρίση με τσαμπουκά άνευ προηγουμένου. Θα την κάνουμε σκόνη σας λέω. Θα της αλλάξουμε τα φώτα.


Ταυρίσιος τρόπος:  Θα επιμείνουμε στις θέσεις μας μέχρι η κρίση να υποχωρήσει και να μας αφήσει ήσυχους. Εναλλακτικά, θα γίνουμε οδοστρωτήρες ενάντια σε οποιαδήποτε αντίστασή της.


Διδυμίσιος τρόπος:  Θα την καλέσουμε σε ανοιχτό δημόσιο διάλογο για να βρούμε τα αδύνατα σημεία της και να την κατατροπώσουμε. Βάζοντας τα με την διαλεκτική μας ικανότητα, θα χάσει και μάλιστα θα ντροπιαστεί.


Καρκινίσιος τρόπος:  Νομίζω ότι πρέπει να αφουγκραστούμε την κρίση και να της ικανοποιήσουμε κάποια μικρά αιτήματα, κρατώντας όμως τις θέσεις μας. Μάλιστα, θα μπορούσαμε να την καλοπιάσουμε με ένα σπιτικό γεύμα για να μαλακώσει και να φύγει από μόνη της. Πως σας ακούγεται?


Λεονταρίσιος τρόπος:  Απλά θα της πω ‘’φύγε κρίση’’. Θα υπακούσει. Τέλος.


Παρθενίσιος τρόπος:  Εξετάζοντας την κρίση από όλες τις πλευρές, πρέπει να βρούμε μια ορθολογική λύση έτσι ώστε να ικανοποιούνται όλες οι πλευρές. Εάν τέτοια λύση δεν είναι εφικτή, απλά θα το ξανασκεφτούμε…. ξανά και ξανά…


Ζυγίσιος τρόπος:  Ίσως θα έπρεπε καλύτερα να ακούσουμε και τις δυο πλευρές πριν αποφανθούμε κάτι. Ίσως και να μην είναι τόσο άσχημα τα πράγματα. Ίσως να ρωτούσαμε πάλι τον Παρθένο. Ίσως…


Σκορπίσιος τρόπος:  Το Αρσενικό πωλείται ελεύθερα από τους φαρμακοποιούς? Χρειάζομαι συνταγή? Όχι? Έκτακτα! Σκέφτομαι μια λύση….


Τοξότης:  Ας δούμε τη θετική πλευρά της κρίσης. Δεν μπορεί, θα υπάρχει. Ας ενώσουμε τα χέρια και ας την νιώσουμε (τη λύση)….


Αιγόκερως:  Νομίζω ότι μπορώ να μας κάνω όλους να κερδίσουμε από την κρίση, αρκεί να μην προλάβει ο Σκορπιός και την ξεκάνει….


Υδροχόος:  Θέλει και ρώτημα? Θα επαναστατήσουμε ενάντια στην κρίση, αλλά και ενάντια εκείνων που δεν επαναστατούν ενάντια στην κρίση!


Ιχθύς:  Κρίση? Είναι σοβαρή? Πόσο θα κρατήσει? Ο μπαμπάς μου το ξέρει?  Δεν αισθάνομαι καλά, θέλω λίγο αιθέρα για να συνέλθω…ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved