Ζώδια: Τα Υπέρ και τα Κατά του να είσαι:

Κριός. Στα υπέρ σου καταλογίζουμε την δυναμικότητά σου

Ζώδια: Τα Υπέρ και τα Κατά του να είσαι:

Κριός. Στα υπέρ σου καταλογίζουμε την δυναμικότητα και το αυθόρμητο πνεύμα σου. Στα κατά, την υπερβολική δυναμικότητά σου και το παρορμητικό σου κεφάλι…

Ταύρος. Σίγουρα διαθέτεις κράτημα, υπομονή και σταθερότητα. Όταν όμως δεν ξεκουνάς με τίποτα και δεν προσαρμόζεσαι έχουμε θέμα, ε;....

Δίδυμος. Ναι, όλοι το ξέρουμε ότι είσαι έξυπνος και κοινωνικός. Από την άλλη σε θεωρούμε κομματάκι φλύαρο μερικές φορές και επιπόλαιο (μη με λοξοκοιτάς!).

Καρκίνος. Το ένστικτο, την προσαρμογή και την ικανότητά σου να καταπιάνεσαι με πολλά τη θαυμάζω, αλλά προς τι η κυκλοθυμικότητα;

Λέοντας: Είσαι ο αρχηγός, ο ηγέτης, ο αισιόδοξος άνθρωπος που όλοι θαυμάζουμε. Εάν μάλιστα, κατέβεις από το καλάμι, θα σε βλέπουμε και καλύτερα.

Παρθένος: Πρακτικότερος του Διδύμου με πιο διεισδυτική ματιά μας αρέσεις, μόνο και μόνο για να μας σπάσεις τα νεύρα με τις λεπτομέρειες που μόνο εσύ -ναι εσύ- προσέχεις.

Ζυγός: Ο εστέτ αέρας που αποπνέεις και η φιλειρηνική σου διάθεση, σε κάνουν αγαπητό. Η αναποφασιστικότητά σου όμως σε κάνει πρώτο υποψήφιο για εκτέλεση….

Σκορπιός: Λατρεύουμε την εμπιστοσύνη που μπορούμε να δείξουμε στο πρόσωπό σου, αλλά ήρθε ο καιρός να μάθεις να χαλαρώνεις και κυρίως… να ξεχνάς…

Τοξότης: Η Γυριστρούλα του ζωδιακού μας απελευθερώνεις και ταυτόχρονα μας μπερδεύεις. Μάζεψέ το….

Αιγόκερως: Μαζί θα μάθουμε τι εστί πειθαρχία και οργάνωση. Στην ίδια τάξη θα σε διδάξουμε και πώς να διασκεδάζεις (τρομακτικό, ε;).

Υδροχόος: Ο καιρός να σκεφτούμε ‘’έξω από το κουτί’’ έχει φτάσει, αλλά για το Θεό, πάρε μια απόφαση και κάτσε σε ένα μέρος!

Ιχθύς. Ευκολοπροσάρμοστοι και light. Τα νέα είναι ότι πρέπει να προσγειωθείτε. Φυσάει πολύ εκεί έξω…

-------------------------------------

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved