Και τώρα single ladies, τραγουδήστε!

Η Beyonce γεννήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου του 1981, στο Χιούστον του Τέξας.
Και τώρα single ladies, τραγουδήστε!

by Stazomeli

Η Beyonce Giselle Knowles, γεννήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου του 1981, στο Χιούστον του Τέξας. Από μικρή ήξερε ότι το τραγούδι είναι η μοίρα της και την έσπρωχνε όσο μπορούσε, φοιτώντας σε μουσικά σχολεία και λαμβάνοντας μέρος σε διαγωνισμούς τραγουδιού και χορού από μικρή ηλικία.

Η μητέρα της Tina είναι σχεδιάστρια ρούχων και hair stylist. Ο πατέρας της Mathew, αρχικά εργαζόταν σε δισκογραφική εταιρεία, αλλά παράτησε την δουλειά του, για να γίνει μάνατζερ της κόρης του. Η μητέρα της σχεδίαζε τα κουστούμια των Destiny’s Child (το γυναικείο συγκρότημα που έκανε παγκοσμίως γνωστή την Beyonce στην δεκαετία του 90).

Η πορεία της μόνο εύκολη δεν ήταν. Προικισμένη μεν με ταλέντο, αλλά ακολουθώντας τον δύσκολο δρόμο προς την κορυφή, η Beyonce, από μικρή μπήκε στα βάσανα. Χορός, τραγούδι, γκρουπάκια, χορωδίες, γέμιζαν τη ζωή της. Ακόμα κι όταν η επιτυχία ήρθε με το σχήμα των Destiny’s Child, η Beyonce βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα, με τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ να την μηνύουν, να αποχωρούν και να αντικαθίστανται με άλλα. Το γκρουπ διαλύθηκε στο τέλος του 2005.

Η Beyonce συνέχισε την καριέρα της και ως τραγουδίστρια, αλλά και ως ηθοποιός. Έφτασε πολλές φορές στην κορυφή των charts, γύρισε ταινίες και έγινε μια από τις πιο πλούσιες καλλιτέχνιδες, παρέα πια με τον σύζυγο της και παραγωγό Jay Z.

Η όμορφη Παρθένος έχει Σελήνη στο Σκορπιό (και ωροσκόπο), Αφροδίτη και Ερμή στο Ζυγό και Άρη στον Λέοντα.

Και τώρα single ladies, τραγουδήστε! Δείτε το video.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved