Μίλα μου για τσάκρα και λοιπά εξωτικά κόλπα, Τοξότη μασέρ μου!

Οι μασέρ του ζωδιακού: Ιστορία τρέλας και γέλιου!

Μίλα μου για τσάκρα και λοιπά εξωτικά κόλπα, Τοξότη μασέρ μου!

Μπαίνεις σε έναν ζεστό και σχεδόν αισθησιακό χώρο. Είναι γεμάτος κεριά κι αρώματα ανατολής. Η ήπια ατμόσφαιρα είναι ό,τι πρέπει για να χαλαρώσεις και να κάνεις μασάζ. Και τότε μπαίνει στο χώρο η μασέρ σου….. η οποία είναι… Τοξότης!

Τοξότης! Μια πληθωρική φιγούρα, μπαίνει στον χώρο με κελαρυστά γελάκια, μιλώντας τραγουδιστά σχεδόν κι απορείς ποιος άνοιξε την παιδική χαρά πρωί-πρωί και την έβαλε μέσα. Αρχίζει να σου εξηγεί για τις εμπειρίες από δεκάδες ανθρώπους, μέρη και φιλοσοφίες που γιατρεύουν το ανθρώπινο σώμα, το οποίο σημειωτέον είναι ένας χάρτης με μεσημβρινούς και καθέτους και σημεία στα οποία εάν τοποθετήσουμε συγκεκριμένους κρυστάλλους, αλλάζουν τα ενεργειακά ρεύματα και γίνονται φραπέ. Ναι αμε! Το είχε δοκιμάσει στη Λούλη με λαμπρά αποτελέσματα. Από τότε βελάζει τα βράδια και σιχαίνεται τα βλίτα…

Θέλεις πολύ να σηκωθείς και να φύγεις, αλλά μια η τόσο φιλική και ζεστή προσωπικότητά της, μια που νιώθει τόσο πάθος για όλες αυτές τις φιλοσοφίες, κάθεσαι κι αφήνεσαι και στο τέλος της δίνεις και τα ρέστα!

Τόσο καλή η Τοξοτίνα!



via GIPHY

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved