Salma Valgarma Hayek Jiménez de Pinault

Η Salma, είναι Παρθένος, με Ερμή στο ίδιο ζώδιο.

Salma Valgarma Hayek Jiménez de Pinault

by Stazomeli

Salma Valgarma Hayek Jiménez de Pinault, γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου του 1966 στο Μεξικό.

Μεγάλωσε σε μια εύπορη οικογένεια, με πατέρα ανώτερο στέλεχος σε επιχείρηση και μητέρα τραγουδίστρια της όπερας και κυνηγό ταλέντων. Το όνομά της (Salma) το οφείλει στη λιβανέζικη καταγωγή του πατέρα της. Το όνομά της σημαίνει Ασφαλής.

Στα δώδεκά της πήγε στη Λουιζιάνα σε ένα καλό σχολείο, στο οποίο διαγνώστηκε με δυσλεξία. Πήρε πτυχίο στις Διεθνείς Σχέσεις από το πανεπιστήμιο στο Νέο Μεξικό.

Η μοίρα όμως την ήθελε ηθοποιό κι έτσι στα 23 της, είχε ένα ρόλο στην μεξικάνικη σαπουνόπερα ‘’Teresa’’, ενώ μετακομίζοντας στο Λος Άντζελες και παίρνοντας μαθήματα υποκριτικής, έβαλε τις σωστές βάσεις για την κορυφή.

Η πρώτη αγγλόφωνή της ταινία ήταν το Desperado, με τον Antonio Banderas. Από κει και πέρα ακολούθησαν κι άλλες ταινίες (με αποκορύφωμα τον ρόλο της Frida Calo) και αρκετές παραγωγές. Η ίδια έχει ιδρύσει μια εταιρεία παραγωγής (η αμερικάνικη σειρά Ugly Betty είναι δικό της πόνημα) και ασχολείται περισσότερο με αυτήν παρά πια με ρόλους.

Άλλωστε, όντας παντρεμένη με τον μεγιστάνα Francois-Henri Pinault και έχοντας αποκτήσει ένα γιο μαζί του, είναι αυτό που δηλώνει και το όνομά της: Ασφαλής!

Η Salma, είναι Παρθένος, με Ερμή στο ίδιο ζώδιο. Η Σελήνη εκφράζεται μέσα από τον δυναμικό Κριό, ενώ η Αφροδίτη και ο Άρης της είναι στον Λέοντα. Έξυπνη, αλλά και δυναμική (μα φαίνεται στα μάτια της!), υπερπηδά τα εμπόδια με θέληση λιονταρίσια και χάρη παγωνιού! Όπως και να χει, η όμορφη Salma ξεκίνησε από το Μεξικό και έφτασε πολύ πολύ ψηλά αλλάζοντας πολλούς ρόλους: ηθοποιός, μοντέλο για καλλυντικά, παραγωγός, σύζυγος ισχυρού άντρα…

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved