Κεφάλια μέσα λοιπόν!

Θα σας ευχόμουν ‘’και του χρόνου!’’, αλλά η Τρόικα μπορεί να με ακούσει και να το ματιάσει.
Κεφάλια μέσα λοιπόν!

by Stazomeli

Ότι ήπιατε, ήπιατε. Ότι φάγατε, φάγατε. Αλειφτήκατε με τις 100 αντιλιακές κρέμες, ξαπλώσατε στον ήλιο, θα ήρθε η άμμος και σας κόλλησε παντού, φάγατε 3 μπαλιές από ρακέτες στη μούρη, πατήσατε πίσσα, χάσατε λεφτά στην παραλία, βρήκατε 3 κιλά (κι είπατε να τα φορέσετε), διαβάσατε όλα τα γκοσιπάδικα περιοδικά κι επιστρέψατε τρισευτυχισμένοι στις θέσεις σας.

Θα σας ευχόμουν ‘’και του χρόνου!’’, αλλά η Τρόικα μπορεί να με ακούσει και να το ματιάσει. Εύχομαι επομένως να έχουμε ένα καλό φθινόπωρο και έναν ζεστό χειμώνα (δεν είμαστε για καλοριφέρ, πετρέλαια, αέρια και συναφή- κοστίζουν).

Η αποστολή σας –εάν την αποδεχτείτε- είναι να ξεχειμωνιάσετε χωρίς να παραδώσετε τα όπλα, με ηθικό ακμαίο, χαμόγελο στα χείλη και την ελπίδα ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα.

Εμένα να με συμπαθάτε, αλλά δεν έχω καταλάβει γιατί πρέπει να χαμογελάω ακόμα κι όταν όλα πάνε στραβά! Δεν μπερδεύει μόνο τους εχθρούς μου, αλλά και εμένα την ίδια, νομίζοντας ότι έχω αποβλακωθεί σε σημείο που δεν έχει γυρισμό. Προτιμώ να απαντώ με πείσμα τύπου ‘’θα σας δείξω εγώ’’, κι ας τρώω και καμιά τούμπα. Θα τον παλέψω τον χειμώνα και τις απαιτήσεις της Τρόικα με τον δικό μου τρόπο……

…..Μένει μόνο να βρω ποιος θα είναι αυτός…..

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved