Ήρθε η στιγμή να σου αποκαλύψω την πραγματική σημασία της Αφροδίτης και του Ερμή

Για να γνωρίζεις κι εσυ... με απλά λόγια, τη σημασία της Αφροδίτης και του Ερμή!

Ήρθε η στιγμή να σου αποκαλύψω την πραγματική σημασία της Αφροδίτης και του Ερμή

Ας ξεκινήσουμε με την αγαπημένη μας Αφροδίτη:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ = Αισθητική, ευχαρίστηση, σεξ και φιλικότητα. Δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ’ ανέβει στο κρεβάτι… Η καλή μας Αφροδίτη, θα μας δείξει τι αγαπάς, πως αγαπάς, πως το εκφράζεις (εδώ θα βάλει και ο Άρης λίγο το ….. δαχτυλάκι του). Είναι και μια ένδειξη του γούστου μας γενικότερα.

Για παράδειγμα, εάν έχεις την Αφροδίτη στους Διδύμους, είσαι τσαχπινογαγραλιάρα(!), απαντάω εγώ ως ενημερωμένη αστρολόγα. Σου αρέσει το ανάλαφρο ντύσιμο σε σημείο σκανδάλου, τα πιπίνια και φυσικά θα του ζαλίσεις τον έρωτα κανονικά και με το νόμο.
Φαντάσου τώρα να έχεις Αφροδίτη στον Αιγόκερω! "I love status symbols", θα 'πρεπε κανονικά να την ονομάσουμε, αλλά έχε χάρη που είμαι στις γλυκές μου μέρες.

Και συνεχίζουμε με τον εκφραστικό Ερμή:

ΕΡΜΗΣ = Αντίληψη, επικοινωνία και τρόπος έκφρασης. Τώρα με τα GPS, αφεθείτε ελεύθερα στο πλανητικό χάος. Ο ευρών αμειφθήσεται.

Για παράδειγμα, εάν έχω Ερμή στους Ιχθύες. Κοιμάμαι σα το ζωντόβολο, σχεδόν όρθιος και πρέπει να ακούσω δύο φορές το κάθε πράγμα για να στροφάρει ο υπερεγκέφαλός μου. Στη συνέχεια, δίνεται σήμα στον αφαλό μου, για να χωνέψω την πληροφορία. Η επεξεργασία θα γίνει από μισθωμένο Δίδυμο... Επίσης, κατέχω ταλέντο στην έκφραση και την λαλιά. Γι αυτό το λόγο, δε μιλάω πια, ζωγραφίζω!

Νομίζατε ότι ξέρετε αστρολογία... μέχρι που βγήκα εγώ στο προσκήνιο!



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved