Ο άνδρας Ιχθύς, πριν μπλέξει μαζί σου, είχε διαίσθηση!

Πώς μπορείς να αντισταθείς στον ονειροπόλο... άνδρα Ιχθύ;

Ο άνδρας Ιχθύς, πριν μπλέξει μαζί σου, είχε διαίσθηση!

Η αλήθεια είναι ότι τη γοητεία του... την έχει και με το παραπάνω. Τα λόγια που πρέπει να σου πει τις κατάλληλες στιγμές -όταν οι άμυνές σου θα έχουν γίνει βούτυρο- θα στα πει. Ο τόνος της φωνής του Ιχθύ, είναι μαγευτικός. Τα μάτια του στάζουν γλύκα όταν το επιθυμεί και… θα πέσεις εύκολα στα δίχτυα του!

Έχει την απαιτούμενη διαίσθηση για να γνωρίζει κάθε φορά σε …τι νερά μπαίνει. Μην νομίζεις πως οι τρικυμίες είναι το καλύτερό του όμως. Ναι, είναι αλήθεια πως γοητεύεται από τις δυναμικές γυναίκες, μα όχι από εκείνες που θα του χαλάσουν… το όνειρο. Ο άνδρας Ιχθύς, χρειάζεται την ησυχία του, την ηρεμία του και όταν η συνταγή χαλάσει, την βάψατε!

Ο Ιχθύς θα αποσυρθεί στον ονειροκόσμο του -στον οποίο σημειωτέον εσύ δεν έχεις πρόσβαση- και θα πάψει να επικοινωνεί τα αισθήματά του μαζί σου. Γι αυτό λοιπόν, προσοχή! Η πίεση που ασκείς σε έναν Ιχθύ πρέπει να έχει αρχή και τέλος... και φυσικά, φρόντισε να μην παίξεις ποτέ με τα αισθήματά του!

Μπορεί να μην είναι σκληρός ή τραχύς, μα τα δικά του όπλα, είναι…. Ψυχολογικά. Πίστεψε με όταν σου λέω ότι δεν θέλεις να μπείς σε έναν τέτοιον πόλεμο, γιατί ο νικητής έχει ήδη ανακηρυχτεί και είναι ο άντρας Ιχθύς! Όσο δεν μιλάει, όσο γλυκός κι αν είναι ο τόνος του, όταν ο άντρας αυτός θα εγκαταλείψει τη σχέση ενώ εσείς θα κοιμάστε ακόμη στον 3ο ύπνο!

Γοητεύεται από κάθε τι όμορφο (ω, ναι! Το εννοώ: από ΚΑΘΕΤΙ), γι αυτό πρέπει να έχεις τα μάτια σου και την προσοχή σου στραμμένη επάνω του εάν δεν θέλεις να τον δείς να αρχίζει να κολυμπάει σε άλλα λιμανάκια …να εκεί, …πιο πέρα.

Στο τέλος της ημέρας όμως, ποια μπορεί να αντισταθεί στα αυτά τα δυο μάτια που σε κοιτάζουν με βλέμμα υγρό που λυγίζει ακόμη και σίδερα;



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved