O άνδρας Αιγόκερως ξέρει τι θα πει... «επιτυχία»

Ο σοβαρός άνδρας του ζωδιακού είναι ο Αιγόκερως

O άνδρας Αιγόκερως ξέρει τι θα πει... «επιτυχία»

Με μια ματιά καταλαβαίνεις ότι αυτός ο δήθεν χαλαρός άνδρας, είναι συμπαγής. Οι Αιγόκεροι ποτέ δεν ανήκαν στην κατηγορία των ανθρώπων που λατρεύουν τον Θεό των μικρών πραγμάτων. Μην περιμένεις να ασχοληθούν ποτέ, με μικρότητες ή με λεπτομέρειες.

Ο άντρας Αιγόκερως φέρει τη σφραγίδα του "Σοβαρού" άντρα. Δεν υπάρχει τίποτα μικρό, τίποτα αστείο, τίποτα χαλαρό στον τύπο του. Ακόμα κι όταν αστειευτεί, δεν θα το κάνει με περισσή εξωστρέφεια όπως ένας Δίδυμος ή ένας Ιχθύς. Τα όρια είναι ιερά για έναν Αιγόκερω, κι όρια βάζει και βλέπει παντού, ακόμα και στις οικίες διαπροσωπικές του σχέσεις.

Μπορεί να είναι γήινος σε όλες τις εκφράσεις του, ο άντρας αυτός είναι υπέρμετρα φιλόδοξος. Δεν το κρύβει, δεν μπορεί άλλωστε! Είναι προικισμένος με τα κατάλληλα όπλα για να επιτύχει –έστω και μακροχρόνια- τους στόχους του.

Ο Αιγόκερως ως γνήσιο παιδί του Κρόνου, διαθέτει επιμονή, υπομονή, στρατηγική σκέψη και αντοχή για πολλή και σκληρή εργασία. Αν υπάρχει ένας άντρας που μπορεί να σας υποσχεθεί και να σας φέρει τον ουρανό με τ' άστρα στα πόδια σας, αν το στοχεύσει, είναι αυτός!

Με την ίδια λογική, θα σου έλεγα, ότι αν και αρχικά δείχνει απρόσιτος –λόγω της εικόνας και της συμπεριφοράς του–, ο Αιγόκερως, μπορεί να σου παρέχει ένα σταθερό σπιτικό!

Πάνω απ' όλα όμως, ο Αιγόκερως είναι και παραμένει με το πέρασμα των χρόνων –ο χρόνος του πηγαίνει πολύ τελικά!– ένας γοητευτικός άντρας. Η παγερή allure του, του χαρίζει μια γοητεία μοναδική και τόσο ακαταμάχητη…



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved