Είναι ο Ζυγός ο... ευγενής αθλητής του ζωδιακού;

Σε οτιδήποτε ομαδικό ο Ζυγός θα είναι μέσα!

Είναι ο Ζυγός ο... ευγενής αθλητής του ζωδιακού;

Η αλήθεια είναι ότι οι Ζυγοί, μπορούν να διαπρέψουν σε οποιοδήποτε ομαδικό σπορ. Βέβαια, δε θα ανεχτούν ποτέ τα χτυπήματα κάτω από τη μέση και τον ανελέητο ανταγωνισμό. Προτιμούν την ευγενή άμιλλα και τον συναγωνισμό!

Καράτε, σκοποβολή και bungee jumping είναι τα πιο ενδεδειγμένα σπορ για να ακολουθήσει ένας Ζυγός με προσωπικούς πλανήτες στον….. Σκορπιό!

Ο αντιπροσωπευτικός Ζυγός από την άλλη, θα προτιμήσει κάτι πιο… ήπιο. Τι θα λέγατε για τένις για παράδειγμα; Σου πετάω, μου πετάς, σου πετάω μου πετάς. Υπάρχει μια ισορροπία βρε αδελφέ!

Θα σας έλεγα και το γκολφ, αλλά λοξοκοιτάει έντονα στους Αιγόκερους. Από την άλλη και το καλλιτεχνικό πατινάζ θα τους ενδιέφερε, αν είχαμε παγοδρόμια!

Δοκιμάστε το βάδιν, τις ρακέτες, το βόλεϊ. Είναι μορφές άσκησης που θα ταίριαζαν γάντι στους Ζυγούς που δεν αγαπούν την σκληρότητα στις σωματικές δραστηριότητες.

Εγώ πάντως μπορώ να τους φανταστώ άνετα στο περιβάλλον ενός γυμναστηρίου να περιφέρονται ακολουθώντας ένα πρόγραμμα γυμναστικής που θα τους επέτρεπε παράλληλα να κοινωνικοποιηθούν με κόσμο.

Τώρα που το σκέφτομαι και για διαιτητές κάνουν! Μα τι λέω;! Οι ιδανικοί άνθρωποι για αυτή τη δουλειά είναι! Δίκαιοι και χωρίς προκαταλήψεις, θα σφύριζαν με τον πιο σωστό τρόπο τα λάθη των αθλητών.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved