Θα επέλεγες έναν Σκορπιό για να κυβερνήσει τη χώρα;

Πόσο καλοί...«άρχοντες» θα ήταν οι Σκορπιοί;

Θα επέλεγες έναν Σκορπιό για να κυβερνήσει τη χώρα;

Σκέψου για λίγα λεπτά, τι θα γινόταν εάν μας κυβερνούσαν οι... Σκορπιοί.

Με την βοήθεια τους, θα είχαμε ένα κράτος οργανωμένο τόσο καλά σε οικονομικά ζητήματα, που δε θα χρειαζόμασταν ούτε δάνεια, ούτε ΔΝΤ, ούτε τίποτα. Γιατί όπως είναι γνωστό, οι Σκορπιοί είναι άσσοι σε τέτοια θέματα και φυσικά είναι παίκτες που μισούν το ρίσκο. Επομένως μιλάμε για οικονομικούς διαχειριστές που θα ζήλευαν πολλά κράτη!

Έπειτα, θα είχαμε μια εξαιρετική παρακολούθηση. Είναι δυνατό να κυβερνά ένας Σκορπιός και να μην ξέρει τι του γίνεται; Αδύνατον! Θα ξέρει και πότε πάτε να πλύνετε τα χέρια σας. Θα ήταν όμως για τη δική σας ασφάλεια. Και πιστέψτε με, αν θέλει να είστε ασφαλής, θα είστε.

Σκορπιός είναι αυτός! Τι τις έχει τις λόξες;

Όπως μπορείς να φανταστείς, το καθεστώς θα ήταν σκληρό, αλλά δίκαιο και σωφρονιστικό. Σωφρονιστικό είπα και θυμήθηκα: Εάν κάνεις κάποιο λάθος, οι καλοί άρχοντες θα… φροντίσουν να μάθεις για να μην το ξανακάνεις. Και θα φροντίσουν γι αυτό με τρόπο βασανιστικά επαναληπτικό... Θα σας κάνουν δώρο μια ταμπέλα που να γράφει "L'état, c'est moi.!" / "Tο κράτος είμαι εγώ!".

Αν όλα αυτά σου ακούγονται κάπως, σκέψου ότι οι Σκορπιοί, πιστοί σε ιδανικά, θα φρόντιζαν σε στιγμές δύσκολες να προστατεύσουν τους πολίτες τους, σηκώνοντας πρώτοι τη σημαία των ύψιστων ιδανικών και προτάσσοντας το δικό τους σώμα για να προστατευτούν οι υπόλοιποι.

Όχι κι άσχημα, έτσι;



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved