Το παν είναι η σωστή ενημέρωση

Το να γνωρίζεις πώς να ξεκινάς την ημέρα σου είναι τέχνη. Ελάχιστοι την κατέχουν, πολλοί αγνοούν την ύπαρξή της, εγώ είμαι Θεά

Το παν είναι η σωστή ενημέρωση

Το να γνωρίζεις πώς να ξεκινάς την ημέρα σου είναι τέχνη. Ελάχιστοι την κατέχουν, πολλοί αγνοούν την ύπαρξή της, εγώ είμαι Θεά (φυσιολογικό συμπέρασμα της προηγηθείσας πρότασης βεβαίως-βεβαίως).

Κάθε πρωί κάνω πάντα το ίδιο πράγμα: χτυπάω το ξυπνητήρι όταν βαράει μπας και συμμορφωθεί, ανοίγω μάτι, χασμουριέμαι, απορώ με τη δροσερή μου αναπνοή και σηκώνομαι.

Πριν καν διανοηθώ να τακτοποιήσω τις φυσικές μου ανάγκες, ανοίγω τον υπολογιστή, κοιτάω τις αστρολογικές εφημερίδες της ημέρας και αποφασίζω τι πρέπει να κάνω. Εάν ο Δίας και ο Κρόνος, ο Ερμής και ο Άρης, η Σελήνη και η Αφροδίτη δεν τα βρίσκουν μεταξύ τους εκείνη την ημέρα, τηλεφωνώ στην εταιρεία και προσποιούμαι ότι έχω πυρετό και γαστρεντερίτιδα.

Το να είναι κανείς ασφαλής την σήμερον ημέρα κοστίζει αρκετά αγαπητοί μου. Μέχρι σήμερα, έχω απολυθεί περισσότερες φορές από όσες προσληφθεί, αλλά χαλάλι! Με Σελήνη στο Ζυγό, πέτυχα το μαλλί στο κομμωτήριο!

Είναι να ξέρεις παιδί μου…

Διάβασε επίσης: Οι κινήσεις των πλανητών στα 12 ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved