Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 15° 34' 02" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 03° 37' 34" ΛΕΩΝ
ΕΡΜΗΣ - 21° 10' 46" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 10° 38' 54" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 11° 07' 06" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 06° 45' 21" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 26° 17' 20" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 00' 42" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 42' 40" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 46' 53" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 08° 01' 17" ΤΑΥΡΟΣ R

Μάθε τι συμβολίζουν αυτά τα 6 όνειρα για τη ζωή και το μέλλον σου

Το Ασυνείδητο σου στέλνει μηνύματα που πρέπει να αποκωδικοποιήσεις

Μάθε τι συμβολίζουν αυτά τα 6 όνειρα για τη ζωή και το μέλλον σου

Τα όνειρα μας φέρνουν σε επαφή με το Ασυνείδητο. Είναι τα μηνύματα που λαμβάνουμε μέσω συμβόλων για να μας προειδοποιήσει ή να μας «δείξει» τι είναι το καλύτερο για μας. Παρακάτω, ακολουθούν κάποια συμβολικά όνειρα που ενδεχομένως οι περισσότεροι βλέπουμε συχνά και η ερμηνεία τους.

1. Κουτί
Εάν δεις στο όνειρό σου κουτιά αυτό σημαίνει ότι έχεις κρυμμένα μυστικά που δε θέλεις να τα μοιραστείς αλλά σε βαραίνουν. Ένα άδειο κουτί είναι ένδειξη απογοήτευσης, ενώ τα πολλά δείχνουν συναισθηματικά προβλήματα και την ανάγκη σου να τα κρύψεις.

2. Τηλέφωνο
Αν ονειρευτείς τηλέφωνο που χτυπά, σημαίνει ότι «συνδέθηκες» με ένα άλλο κομμάτι της προσωπικότητάς σου. Το κουδούνισμα είναι «προειδοποίηση» ότι μια ευκαιρία πρόκειται να εμφανιστεί σύντομα. Εάν δεν απαντήσεις στο τηλέφωνο, το ασυνείδητό σου μπορεί να σε προειδοποιεί ότι αγνοείς κάποια σημαντικά μηνύματα.

3. Φεγγάρι
Αν ονειρεύεσαι το φεγγάρι συνήθως σημαίνει ότι κρύβεις ένα κομμάτι της προσωπικότητάς σου, ενδεχομένως το πιο δημιουργικό ή ευαίσθητο. Το φεγγάρι αντιπροσωπεύει τη θηλυκή πλευρά που έχουμε όλοι μας.

4. Δρόμος
Ο δρόμος συμβολίζει το ταξίδι της ζωής. Εάν είναι ευθύς και λείος σημαίνει ότι μια επιλογή σου είναι σωστή και θα σε βοηθήσει να λύσεις πολλά ζητήματα, όμως αν καλύπτεται από ομίχλη και δυσκολεύεσαι να προχωρήσεις, θα πρέπει να ερευνήσεις, αν έχεις κάνει σωστές επιλογές για το άμεσο μέλλον σου.

5. Λουλούδια - Φυτά
Αν ονειρευτείς ένα λουλούδι σε καταπράσινο γρασίδι δείχνει ότι νέες ευκαιρίες πρόκειται να εμφανιστούν στη ζωή σου. Η βλάστηση φυτών σημαίνει ότι οι «σπόροι που φύτεψες», δηλαδή οι ενέργειές σου, θα «αναπτυχθούν», θα φέρουν θετικά αποτελέσματα. Από την άλλη, τα ξερά λουλούδια ή φυτά συμβολίζουν ένα κεφάλαιο της ζωής σου που τελειώνει.

6. Νερό
Το νερό στο όνειρό σου δείχνει τις φιλοδοξίες σου. Εάν ονειρευτείς ήρεμη θάλασσα, συμβολίζει μια ευκαιρία ζωής και ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις ένα ρίσκο. Εάν δεις μια ρεματιά ή λίμνη, σημαίνει ότι κάποιος θα σε διευκολύνει να πετύχεις ό,τι ονειρεύεσαι!

Δεν ξέρεις τι σημαίνει το όνειρο που είδες; Μπες στον Ονειροκρίτη και διάβασε την ερμηνεία του!

Σχετικά άρθρα

Ποιά είναι τα όνειρα που δεν πρέπει να αγνοήσετε;

Τι σημαίνουν τα όνειρά σου αναλόγως με τη μέρα που θα τα δεις

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved