Νέα σεζόν, νέοι στόχοι: Δες τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις για να τους πετύχεις

6 λάθη που πρέπει να αποφύγεις, αν θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου

Νέα σεζόν, νέοι στόχοι: Δες τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις για να τους πετύχεις

Για να πετύχεις τον στόχο, το όνειρό σου ή να κάνεις μια αλλαγή στην προσωπική σου ζωή απαιτείται δέσμευση, εστίαση, σκληρή δουλειά, θάρρος και αποφασιστικότητα. Αυτά είναι τα γνωστά! Όμως, υπάρχουν κάποια λάθη που γίνονται απ’ όλους, συνειδητά ή ασυνείδητα και πρέπει να αποφεύγονται.

Τι δεν πρέπει να κάνεις για να τα καταφέρεις;

1. Μην περιμένεις γρήγορα αποτελέσματα
Αυτό το λάθος μπορεί να έχει σημαντική επίδραση στην πίστη και το κίνητρό σου να πετύχεις. Αν περιμένεις γρήγορα αποτελέσματα και δεν έρθουν, αυτό που θα συμβεί είναι να χάσεις την ελπίδα και το κουράγιο σου. Ποτέ μην υποτιμάς τη δύναμη της υπομονής γιατί αυτή θα σε κρατήσει ορεξάτο/η στο ταξίδι σου προς την επίτευξη του στόχου σου.

2. Μην βλέπεις την αποτυχία ως σημάδι για να τα παρατήσεις
Μπορεί ο στόχος σου να είναι δύσκολος, αλλά δεν είναι αδύνατος γι’ αυτό αν αποτύχεις, πρέπει να ξεκινήσεις και πάλι από την αρχή. Αν δεις την αποτυχία σαν σημάδι παραίτησης, τότε θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στη ζωή σου. Θυμήσου ότι οι περισσότεροι πλούσιοι ή «μεγάλοι» άνθρωποι απέτυχαν στην πρώτη τους προσπάθεια, αλλά επέμειναν και στο τέλος τα κατάφεραν.

3. Μην καταστρώνεις ένα πλάνο χωρίς να υπολογίζεις τον αστάθμητο παράγοντα
Είναι πολύ σημαντικό να είσαι προετοιμασμένος για το αναπάντεχο ή το απροσδόκητο που προσωρινά, μπορεί να σε βγάλει εκτός πορείας. Αν έχεις προβλέψει τον αστάθμητο παράγοντα και έχεις καταστρώσει ένα εναλλακτικό σχέδιο από πριν, τότε γρήγορα θα επανέλθεις στη σωστή τροχιά.

**Που βρίσκονταν οι Πλανήτες την ώρα που γεννήθηκες; Πώς σε επηρεάζουν; Οι απαντήσεις είναι εδώ**

4. Μην βαριέσαι την καθημερινότητα
Για να επιτύχεις ό, τι θέλεις στη ζωή σου απαιτείται από σένα να αλλάξεις, να λειτουργήσεις διαφορετικά, να αποκτήσεις νέες συνήθειες, σκέψεις και συμπεριφορά. Όλα αυτά δε γίνονται μέσα σε μια νύχτα. Έρχονται ως αποτέλεσμα επανάληψης ενεργειών σε καθημερινή βάση. Το να κάνεις τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά θα σε φέρει πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου σου. Να είσαι προετοιμασμένος γιατί θα υπάρξουν στιγμές που θα βαριέσαι απίστευτα αλλά οφείλεις να μην τα παρατήσεις. Οι αθλητές με καθημερινή προπόνηση πετυχαίνουν τις μεγάλες επιδόσεις.

5. Μην περιορίζεις τη φαντασία σου αλλά μην βάζεις και εξωπραγματικούς στόχους
Αν θέλεις να αυξήσεις τις πιθανότητές σου να πετύχεις το όνειρό σου, οπτικοποίησέ το. Το να το κάνεις εικόνα είναι μια πολύ ισχυρή άσκηση του μυαλού κι ένας τρόπος να έρθεις πιο κοντά, με τη σκέψη και την επιθυμία σου, στο στόχο σου. Γι’ αυτό κράτα την στο νου σου και μην πάρεις τα μάτια σου από αυτήν γιατί σταδιακά θα χάσεις την πίστη και την αισιοδοξία σου. Ωστόσο, φρόντισε οι στόχοι σου να είναι ρεαλιστικοί και επιτεύξιμοι και χρησιμοποίησε όση στήριξη ή εφόδια σου παρέχονται. Το να στοχεύεις σε ένα «άπιαστο πουλί» θα σε αποκαρδιώσει και σύντομα θα παραιτηθείς, νιώθοντας ηττημένος.

**Τι είναι γραμμένο στα Άστρα για εσένα; Μάθε το στην Καρμική Ερμηνεία του Ωροσκοπίου σου!**

6. Μην αφήνεις ανθρώπους και γεγονότα της ζωής να αποσπούν την προσοχή σου
Έχεις διαπιστώσει ότι όποτε αισθάνεσαι δυστυχισμένος, με χαμηλή αυτοπεποίθηση ή απογοητευμένος με τον εαυτό σου είναι γιατί συνήθως συγκρίνεσαι με άλλους ανθρώπους; Θα υπάρξουν δικά σου άτομα που θα διαφωνήσουν με τους στόχους σου και θα σου δημιουργήσουν αμφιβολίες, λέγοντάς σου ότι: «δεν είναι η κατάλληλη στιγμή» ή «χρειάζεσαι τύχη ή χρήματα για να τα καταφέρεις», «κι άλλοι είχαν την ίδια ιδέα με σένα και απέτυχαν» ή «ο στόχος σου είναι πολύ φιλόδοξος ή ανέφικτος». Αν όμως είσαι σίγουρος και προετοιμασμένος να βάλεις τα δυνατά σου, τότε δε θα επηρεαστείς από κανέναν και θα παραμείνεις εστιασμένος στο όνειρό σου. Επίσης, μάθε να εκτιμάς σωστά αυτά που σου έχουν συμβεί ή συμβαίνουν στη ζωή σου και να νιώθεις Ευγνωμοσύνη γιατί ακόμα και μια αρνητική εμπειρία είναι πολύτιμο μάθημα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved